arek1779 Napisano 7 Sierpień 2012 Autor Napisano 7 Sierpień 2012 WitamJestem nowy na forum wiec jeśli coś źle napisze do serdecznie przepraszam ! I jednocześnie wszystkich witam:)Mam problem z wyborem wykrywacza chce sobie kupić któryś z tych dwóch które są w temacie będzie to mój pierwszy wykrywacz z prawdziwego zdażenia po chińczyku :) Proszę naprawdę o rade bo czytałem rożne watki na temat tych dwóch wykrywaczy ale w zadnym nie mam konkretnej odpowiedzi który jest lepszy :)Pozdrawiam i za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje :)
xen Napisano 7 Sierpień 2012 Napisano 7 Sierpień 2012 Witamy na forum...Swego czasu też miałem taki problem (fisher a inny drobnicowiec jako dodatek) lecz ostatecznie wybrałem coś zupełnie innego :)Oba sprzęty na drobnicę są dobre, kwestia funduszy.Nigdy nie miałem w rękach 1 czy 2 ale z opisów na forum wynika, że zasięgi podobne, cenowo tańszym wykrywaczem będzie fisher...Jeżeli zaczynasz dopiero przygodę z wykrywaczami (chinolka nie liczymy jako wykrywacz) to fisher f2 będzie dobrym rozwiązaniem.Kwestia funduszy :)Zdrów
xen Napisano 7 Sierpień 2012 Napisano 7 Sierpień 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=638435#676585Polecam post VanWordena :)
jan-80 Napisano 8 Sierpień 2012 Napisano 8 Sierpień 2012 Witam arek1779 (w końcu na forum ):)tak jak ci mówiłem na osobności nie kombinuj z tym używanym F2 bo to nie wypadnie dobrze a i Tesoro sobie odpuść bo tyle kasy nie dozbierasz i w tym sezonie nie zaczniesz :) Tak jak ci mówiłem kup nową ace 150 i będziesz z nią latał na początek ci wystarczy :)Pozdrawiam i jak będziesz miał wykrywacz to się do mnie odezwij :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.