okejos Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Napisano 5 Sierpień 2012 po 5 latach od wejscia na chate zakonczyła się moja sprawa sądowa. wyrok prawomocny - umorzone ze wzgledu na niewielka szkodliwość. (sprawa związana z pik 78)BUM kamień z serca.Panowie - walczcie bo warto!!!!chcę podzekować serdecznie Włodzimierzowi Rapkiewiczowi z NFSi Rafałowi Zdrojewskiemu za nieoceniona pomoc w całym tym czasie. przygotowywanie materiałów obrony i wsparcie duchowe. Hasło - uszy do góry" zostanie w pamięci. dziekuje także tym którzy wsparli moja walke z systemem.
sonicsquad Napisano 5 Sierpień 2012 Napisano 5 Sierpień 2012 Gratulacje! Nigdy nie przestawajcie walczyć!
okejos Napisano 6 Sierpień 2012 Autor Napisano 6 Sierpień 2012 dzięki.... powtarzam, jak was załia za rekę, szybko ja odgryźcie i mówicie ze nie wasza :Dmocno sie zastanówcie czy tłumaczyc sie na przesłuchaniu przed prorokiem, czy lepiej odmówić zeznań.. bo on i tak wszystko!! co powiecie uzyje przeciwko wam.jeżeli sprawa jest wielowątkowa- śledzic trzeba co sie dzieje z innymi (w pika sam prorok umorzył z wzgledu na n/sz. z 40 spraw a tam mieli maaase pordzewiałych luf kawałków zamków jakis łusekze spłonkami. Jak juz tłumaczycie sie prorokowi to róbcie z siebie (sorry) idiote - płaczka na zasadzee ja nie wiedziałem co mamusia powie, boje sie ....jak bedziecie za mądrzy skończycie w sądzie. Jeżeli cos faktycznie było(spłonki mw itp broń w stanie mint) to nie dyskutujcie z biegłymi - zniszczą was a sąd jeszcze uzna ze wasza wiedza jest równie wielka jak biegłych wiec wiecdzieliscie co robicie. co innego jak macie pordzewiałe strucle. i pare innych rad - zanim otworzycie drzwi o 6 rano, niech chwilę z 5-10 min chłopaki postoją... zawsze musicie sie ubrac itp... jak maja wejsc na ostro to pukać nie będa :D.Dobrze miec kota w domu -pies wymieka :Dspisujcie dokładnie co zabrali - model rodzaj stan!!!. nie dajcie sobie zabierac rzeczy nie zwiazanych ze sprawą. tak czasami nadgorliwcy robią - ja tak straciłem parcianą taśme do polskiego ckm w stanie super. Nie pyskować nie podskakiwac policji - i tak zrobią co maja zrobic a jeszcze moga zabrać na 48...U mnie był policyjny pirotechnik facet bardzo wporzo.. chciało mu sie zaglądać do każdej skorupy odkręcać kazdy zapalniczek. jak traficie na idiotę to nic nie bedzie rozkręcał tylko wezwą saperów ewakuują blok moze jeszcze tv. a potem się wybrońcie ze nie było tam nic w srodku. dlatego takie rzeczy trzeba mieć b łatwo rozbieralne albo nawet rozkręcone. A tak na końcu - b duzo zalezy od tego na jakich ludzi traficie :(
okejos Napisano 6 Sierpień 2012 Autor Napisano 6 Sierpień 2012 i jak mają zabrac dyski - to wydawajcie dyski.. w postanowieniu pisze - nosniki pamięci a barany czesto zabieraja całe kompy (co sie wydarzyło u mojego kolegi) a oddają po 5 latach. wyciagacie dysk i wsio (dobrze miec dwa dyski a dac jeden )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.