ktos451 Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2012 Witam, jestem aktualnie we Włoszech i chcę zahaczyć o Monte Cassino - oczywiście złożyć hołd poległym, na cmentarzu i przy okazji zwiedzić muzeum, w związku z tym ,iż nie mogę znaleźć godzin i dni otwarcia proszę was którzy tam byli, lub mają więcej informacji o pomoc. pozdrawiamktos451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 może pomoże http://www.montecassino1944.it/pagina_principale.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2012 wszystko po włosku, a ja nic nie rozumiem, jutro wyjeżdżam, i nie chcę trafić do zamkniętego muzeum, (co przeżyłem w eben emael i bergstein) bardzo proszę o konkretne informacje - nic nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2012 Przetłumaczyłem stronę i oczywiscie jak zawsze mam pecha,muzeum nieczynne :(, trudno, ale i tak złożę hołd poległym w bitwie o Rzym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.