maurycy Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Napisano 3 Sierpień 2012 Kupiłem za 2zł coś takiego, wygląd jakiś znajomy, ale nie mogę ogarnąć, to ze szrapnela? Można coś więcej o tym powiedzieć?
kopijnik2 Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 podanie jednego wymiaru - jest ok - dla kulkipod warunkiem, że jest kulistaa TA - nie jest...więc - drugi wymiar trzeba podać- ładnie zachowana płytka ekspansywna - nie wydłubuj...
maurycy Napisano 4 Sierpień 2012 Autor Napisano 4 Sierpień 2012 Dzięki za odpowiedzi. Średnica w najszerszym miejscu to ok. 1,8cm.
kopijnik2 Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 prawdopodobnie złym przyrządem mierzyłeś...sprawdź
maurycy Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Napisano 3 Sierpień 2012 Kupiłem za 2zł coś takiego, wygląd jakiś znajomy, ale nie mogę ogarnąć, to ze szrapnela? Można coś więcej o tym powiedzieć?
psychotata Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 osobiście wydaje mi się, że może to być to. http://eko-czao.narod.ru/ball/patron/krnka/krnka.htm
Pytanie
maurycy
Kupiłem za 2zł coś takiego, wygląd jakiś znajomy, ale nie mogę ogarnąć, to ze szrapnela? Można coś więcej o tym powiedzieć?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.