Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice poszukiwane osoby w celu wspólnych wyjazdów.

zair

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w związku z wykruszaniem się z grona moich znajomych osób z którymi można gdziś pojechać z wykrywką szukam nowych znajomych którym nie przeszkadza pogoda, komary, kleszcze itp - każda wymówka jest dobra :-)
Dysponuję samochodem. Zaznaczam że nie przepadam za alkoholem.
Pozdrawiam :-)

Witam

Pracuje na puławskiej, a biegam z piszczałką w okolicach miejsca zamieszkania tj. Grodzisk Mazowiecki. Parę razy zahaczyłem o okolice Piaseczna i byłem zadowolony:) Jestem autem więc alkohol (nie wliczając małego piwka w trakcie kopanka) nie wchodzi w rachubę:P Najchętniej umówił bym się z kilku dniowym wyprzedzeniem.
Pisz na Priv.
Pozdrawiam

Patryk

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Przepraszam ale dawno nie zaglądałem w ten dział:) Generalnie tereny w okolicach Grodziska poznałem całkiem dobrze. Przez 2 sezony nakopałem pokaźna ilość fantów. Jest jeszcze sporo dziewiczych miejsc. Nawet na tych przechodzonych wyciągałem kilkadziesiąt blaszek przez kilka godzin. Ciekawe jest to że istnieją miejsca gdzie nie znajdziesz innej monety niż np: II RP a kilka kilometrów dalej sama polska ostatnich Królów. Interesuje mnie głównie drobnica ale mam parę fajnych miejsc do polecenia dla militarystów i jak ktoś posiada sprzęt typowy na militaria to chętnie liznę" tego tematu. Okolice Piaseczna też ostatnimi czasami zahaczam ze względu na to że szybko zapada zmierzch więc szkoda mi czasu po pracy gonić na inne pozycje:) Proszę o kontakt patryk_nowak86@interia.pl. Udanych łowów!

Witam,takie posty nic nie dadzą.Na debili nie ma rady.Jedynie przywalenie w łeb szpadlem może by pomogło.Człowiek zostawia po sobie porządek, lata po okolicy aby znaleźć właściciela pola i pogadać jak człowiek to przyjdzie taki co mu wszystko wolno i robi chlew.Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie