zair Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2012 Witam, w związku z wykruszaniem się z grona moich znajomych osób z którymi można gdziś pojechać z wykrywką szukam nowych znajomych którym nie przeszkadza pogoda, komary, kleszcze itp - każda wymówka jest dobra :-)Dysponuję samochodem. Zaznaczam że nie przepadam za alkoholem.Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miedziany20 Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 WitamPracuje na puławskiej, a biegam z piszczałką w okolicach miejsca zamieszkania tj. Grodzisk Mazowiecki. Parę razy zahaczyłem o okolice Piaseczna i byłem zadowolony:) Jestem autem więc alkohol (nie wliczając małego piwka w trakcie kopanka) nie wchodzi w rachubę:P Najchętniej umówił bym się z kilku dniowym wyprzedzeniem. Pisz na Priv.Pozdrawiam Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robkarsan Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 witaj Miedziany20.A jak tereny w Grodzisku?Coś ciekawego wychodzi?Planowałem wypad koło Natolina,chodziłeś w tamtych okolicach?Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirbartek3 Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Ja jestem z Warszawy ale wukadką nie mam żadnego problemu żeby dojechać do grodziska na wspólną wyprawę. Przed wakacjami pare pol odwiedziłem to coś tam wychodziło ale to były poszukiwania na farta nie zaplanowane. Moje gg 13244176 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1978 Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 kolego ja bym sie pisał z checia na wypady szukam własnie kogos bo samemu cały czas chodze jak na razie . mieszkam koło Nadarzyna wiec to nie daleko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miedziany20 Napisano 23 Październik 2012 Share Napisano 23 Październik 2012 Przepraszam ale dawno nie zaglądałem w ten dział:) Generalnie tereny w okolicach Grodziska poznałem całkiem dobrze. Przez 2 sezony nakopałem pokaźna ilość fantów. Jest jeszcze sporo dziewiczych miejsc. Nawet na tych przechodzonych wyciągałem kilkadziesiąt blaszek przez kilka godzin. Ciekawe jest to że istnieją miejsca gdzie nie znajdziesz innej monety niż np: II RP a kilka kilometrów dalej sama polska ostatnich Królów. Interesuje mnie głównie drobnica ale mam parę fajnych miejsc do polecenia dla militarystów i jak ktoś posiada sprzęt typowy na militaria to chętnie liznę" tego tematu. Okolice Piaseczna też ostatnimi czasami zahaczam ze względu na to że szybko zapada zmierzch więc szkoda mi czasu po pracy gonić na inne pozycje:) Proszę o kontakt patryk_nowak86@interia.pl. Udanych łowów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miedziany20 Napisano 23 Październik 2012 Share Napisano 23 Październik 2012 Na temat Okolic Natolina możemy pogadać:) Byłem w tych okolicach 2 razy. Miło mnie zaskoczyło jedno miejsce:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr dorszu Napisano 25 Październik 2012 Share Napisano 25 Październik 2012 koledzy od niedawna jestem w warszawie szukam kolegów na wykopki pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inventor Napisano 25 Październik 2012 Share Napisano 25 Październik 2012 Witam Jakby doszło do wypadu w najbliższy weekend, -26.27,28 -10To chętnie dołączę Jak coś to pisać –gg 40638509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 25 Październik 2012 Share Napisano 25 Październik 2012 jak chodzicie " w okol. P-na, to... zakopywać dołki po sobie! i nie łazić po obsianym! bo później są pretensje gospodarzy(słuszne z resztą).przez takiego łosia", zaczęła się pojawiać milicyja" na polach!! a taki mieliśmy z kumplami spokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanarek022 Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Witam,takie posty nic nie dadzą.Na debili nie ma rady.Jedynie przywalenie w łeb szpadlem może by pomogło.Człowiek zostawia po sobie porządek, lata po okolicy aby znaleźć właściciela pola i pogadać jak człowiek to przyjdzie taki co mu wszystko wolno i robi chlew.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bellial Napisano 3 Listopad 2012 Share Napisano 3 Listopad 2012 jak znajdziesz takiego co po sobie nie sprzata prosta rada ...... piszczalka o drzewo i niech spada na psy przeciez nie zadzwoni a przynajmniej szybki kurs kultury bedzie mial zaliczony .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nr1 Napisano 3 Listopad 2012 Share Napisano 3 Listopad 2012 Ja ostatnio spotkałem sporo nie zasypanych dołków pod Grodziskiem maz.Przecież zasypanie dołka to kilka do kilkunastu sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreska Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 Witam.Może ma ktoś ochotę pokopać w sobotę albo niedziele? (1/2. 11.12)Jestem z Raszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gozdzik Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 Mieszkam w grodzisku mam autko 2 wykrywki mozna jakiś wypad zrobić pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 z checią wyskocze gdzies jak macie propozycje, mam sprzet na militarke dobry i za chwile bede mial e traca.Jak juz na miejscówkach waszych nic nie wychodzi z monet, mozemy sprawdzic minelaba tam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.