samter Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Napisano 1 Sierpień 2012 Poszukuję zdjęć na temat słuchawek wojsk łączność II RP. Interesują mnie wszystkie fotki polskich słuchawek, których używali przed wojną, zdjęcia nie muszą być epokowe.
Nadwojciech Napisano 1 Sierpień 2012 Napisano 1 Sierpień 2012 Ale czemu na Głównym?Przenoszę do odpowiedniego działu.
samter Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Napisano 3 Sierpień 2012 Nikt nie ma takich zdjęć? Poszukuję poglądowych zdjęć, a w sieci nie mogę nic odszukać. Proszę chociaż o nazwy wzorów etc.
sniper_bob Napisano 3 Sierpień 2012 Napisano 3 Sierpień 2012 może tu kolega coś podpatrzy...http://www.weu1918-1939.pl/lacznosc/dowodztwo_lacznosci.html
samter Napisano 8 Sierpień 2012 Autor Napisano 8 Sierpień 2012 Skorzystałem z adresu kontaktowego z drugiej strony, ale nie otrzymałem odpowiedzi, dzięki za pomoc.
bounty1 Napisano 8 Sierpień 2012 Napisano 8 Sierpień 2012 nie licz że będzie łatwo o fotkę. to w zasadzie rarytas..
samter Napisano 9 Sierpień 2012 Autor Napisano 9 Sierpień 2012 Chodzi mi o takie słuchawki, ktoś zasugerował, że mogą być II RP, mało w to wierzę, ale sprawdzić nie zaszkodzi. Proszę się wypowiedzieć.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.