fimo Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Napisano 1 Sierpień 2012 witam wszystkich znawców tematu.Proszę Państwa o podpowiedz: oryginał czy kopia?????????dziękuje z gory!!!!!!!!!!
fimo Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Napisano 1 Sierpień 2012 jak trzeba będzie wyślę wiecej fotekpozdrawiam
fimo Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Napisano 1 Sierpień 2012 dzieki Hasag40, pocieszyles mnie troche :)mam nadzieję ze to oryginalgosciu ktory mi go sprzedal, zdawal sie byc wiarygodny, gdyby taki nie byl raczej nie wydałbym 300zl, tym bardziej ze nie znam sie na krzyzach i nie wiem do konca czy to nie fake. Jeszcze raz dzieki pozdro
jan-80 Napisano 2 Sierpień 2012 Napisano 2 Sierpień 2012 Ja na twoim miejscu 300zł bym za niego nie dał mi się trochę drogo wydaje tańsze można wyrwać :)Pozdrawiam
HASAG40 Napisano 3 Sierpień 2012 Napisano 3 Sierpień 2012 fimo 300zł spoko za oryginał w takim stanie warto jan-80 taniej to można wyrwać czeskie kupy na znanym portalu;-)a za dobry sprwadzony oryginał kompletyny itd.to od 300zł możesz zacząć;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.