Skocz do zawartości

proxima ver4,brak regulacji podswietlenia?

dino73

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam planowałem zakup Proximy ver4 dlatego ze ma mniejsza wagę od starszej wersji i mniejsza puszkę elektroniki.
A moje pytanko brzmi czy Proxima w wersji 4 nie ma regulacji podświetlenia?czy tylko jest opcja on/off.
Jeżeli tak to mnie to zmartwiło bo chodzę tylko po polach po zmroku,i świecenie wyświetlacza na maxa jest nie wskazane.
W starszej wersji można sobie ustawić wyświetlacz na najniższy poziom i dyskretnie po zmroku śmigać-dlaczego producent zrezygnował z tak przydatnej funkcji?
Napisano
czyli trochę lipa ,baterie szybko siadły by jak bym miał cały czas włączony sprzęt no i widać byłoby mnie na poletku,jak bym chciał po namierzeniu fanta włączyć podświetlenie to muszę wchodzić do menu co jest mało komfortowe w ciemnościach i pewnie kłopotliwe.W takim wypadku powinien być osobny przycisk do podświetlenia aby w razie sygnału na chwilkę włączyć podświetlenie celem upewnienia się co dokładnie mamy pod cewką.Czyli stara proxa będzie lepsza dla nocnych wypadów.
  • 4 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie