dino73 Napisano 23 Lipiec 2012 Autor Napisano 23 Lipiec 2012 Witam planowałem zakup Proximy ver4 dlatego ze ma mniejsza wagę od starszej wersji i mniejsza puszkę elektroniki.A moje pytanko brzmi czy Proxima w wersji 4 nie ma regulacji podświetlenia?czy tylko jest opcja on/off.Jeżeli tak to mnie to zmartwiło bo chodzę tylko po polach po zmroku,i świecenie wyświetlacza na maxa jest nie wskazane.W starszej wersji można sobie ustawić wyświetlacz na najniższy poziom i dyskretnie po zmroku śmigać-dlaczego producent zrezygnował z tak przydatnej funkcji?
AoT_Hunter_PL Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 Nie ma regulacji jest tylko on\\off ale podświetlenie nie wali na cały regulator :)
dino73 Napisano 23 Lipiec 2012 Autor Napisano 23 Lipiec 2012 czyli trochę lipa ,baterie szybko siadły by jak bym miał cały czas włączony sprzęt no i widać byłoby mnie na poletku,jak bym chciał po namierzeniu fanta włączyć podświetlenie to muszę wchodzić do menu co jest mało komfortowe w ciemnościach i pewnie kłopotliwe.W takim wypadku powinien być osobny przycisk do podświetlenia aby w razie sygnału na chwilkę włączyć podświetlenie celem upewnienia się co dokładnie mamy pod cewką.Czyli stara proxa będzie lepsza dla nocnych wypadów.
nikt Napisano 24 Lipiec 2012 Napisano 24 Lipiec 2012 Witam ! W Proxima v.5 regulacja podświetlenia wróciła . pozdrawiam RUTUS
dino73 Napisano 24 Lipiec 2012 Autor Napisano 24 Lipiec 2012 Bardzo mnie to cieszy,czyli nabędę Proximę 5.
zdziss15 Napisano 25 Listopad 2012 Napisano 25 Listopad 2012 Witam, kiedy wybieram w menu podświetlenie i ustawiam na włączone nic się nie dzieje, jaka może być przyczyna ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.