GORYL Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 Gniewkos też masz wirtualne piwo" spokojna rozczochrana ;PMamy czas .Jak to mówią; cierpliwi są wynagrodzeni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 Spoko spoko po wklejeniu w łumacza" jestem mondrzejszy"... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 Ten tekst na sucho dość dziwnie wygląda - bo on właściwie odnosi się do tego, co znajduje się po jego lewej strony - ta tabelka z wykazem kątów... no i ogólnie do mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 Aha - i GORYL - jak już wklejasz fotkę jakiegoś tekstu, obrazka, czegokolwiek (z komputera oczywiście) korzystaj z klawisza Print Screen[/b} na klawiaturze - potem otwierasz Painta i Wklej" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 Bedzie wtedy odnośnik" a tak tylko fota... ;)Co do tekstu to już jasne ,że chodzi o różnice geo. i mag." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 9 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2012 Przepraszam,że znów fota ekranu",ale to jest tak,że na jednym sprzęcie oglądam mapy a na drugim pisze posty...Proszę wybaczyć i przetłumaczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 http://translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT#de/pl/damm%20%2C%20drahtzaun%2C%20fels%2C%20hecke%2C%20kleiner%20wall%20mit%20hecke%2C%20mauer%2C%20trockener%20graben%2C%20feld%20einfriedung%2C%20holz%20zaun%2C%20denkmal Sensu słów domyślisz się bez problemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 damm - to tama, zapora grobla lub wał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 holzzaun - ogrodzenie z drewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 9 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2012 Głównie chodziło mi o to ogrodzenie z drewna" bo jest oznaczone zgodnie z kierunkiem zbocza i ni jak mi to nie pasuje na ogrodzenie... a raczej jak kolejka linowa"Dzięki wielkie piwo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 9 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2012 Drugi od dołu strasen-u. wirtschaftsbahn" też wygląda jak ogrodzenie drewniane" a co w tłumaczeniu???Dodam,że w dół zbocza oznaczony.Tak samo wygląda",ale co to jest?(drugi od dołu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 9 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2012 Proszę tylko o ten drugi od dołu" z foty wyżejstrasen-u. wirtschaftsbahn"Proszę to dla mnie zagadka,że akie same" na jednej mapie óżnie opisane"...Przepraszam za ..." ale nie wiem dlaczego jestem taki?"Pytałem nawet mamy i tata mi odpowiedział .. ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 kolejka gospodarcza, wąskotorowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 po to właśnie są legendy map... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 9 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2012 Widać ,że lubisz piwo ;) Dzięki wielkie kolejne piwko dla Ciebie.Dodam to co odkrywamy" w odpowiedni m temacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 To jest Ou" czy coś innego?Wygląda na leśniczówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Dobra masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Dobra dziękuje.Czyli gdzie przelać z tego źródła" ;) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Trzymaj w sercu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Wpadło mi w dziurę po wątrobie... ,Ale będę pamiętał ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 dołącze się do prośby tłumaczeniaotóz jest do pzetłumaczenia dokument zwany Gebetsandenken. Tekst jest stosunkowo łatwy tylko nie moge poradzic sobie z szykiem.więc tak:żołniez NN gefallen am 8 januar '45 in der Hohen von Stolpmunde im Alter 21 Jahre ja myślałem ze to będzie w ten sposób ze NN spadł z wysokości w ustce. ale może ten byc poległ . Macie pomysł jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.