Krychus Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 po nieudanej konfrontacji z leśniczym;))To teraz dawaj filmiki, jak uwolnić się mając dodatkowo związane nogi... bo póki co ręce do uciekania się nie przydają :)Pozdrawiam serdecznie, K. PS: A jak ktoś nie przestrzegał BHP na obrabiarce... i ma zamiast dłoni kikutki"... No i co? :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 Proste. Teraz podciera się łokciem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 albo wogóle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 No pacz"... Tylko powiedzieć o kikutkach, a już o podcieraniu d...y mówią... Ajajaj... ;)Ale mówię serio - jakby gość miał protezy, to by je zostawił wraz z opaską panu leśnikowi :))))Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 nic tylko zostaje przetestowanie na sobie komu się powiedzie daje znać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 Ja sobie tak tylko żartowałem... no bo np. McGyver nie używałby kolan, a swojego scyzoryka :)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Proponuje udawać martwego, gajowy poleć po pomoc a w tedy można ewakuować się w szybkim tempie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Sam jestem w domu więc nie próbuję. Ale można flaszkę wygrać pokazując tę sztuczkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.