Krychus Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 po nieudanej konfrontacji z leśniczym;))To teraz dawaj filmiki, jak uwolnić się mając dodatkowo związane nogi... bo póki co ręce do uciekania się nie przydają :)Pozdrawiam serdecznie, K. PS: A jak ktoś nie przestrzegał BHP na obrabiarce... i ma zamiast dłoni kikutki"... No i co? :)))))))
Krychus Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 No pacz"... Tylko powiedzieć o kikutkach, a już o podcieraniu d...y mówią... Ajajaj... ;)Ale mówię serio - jakby gość miał protezy, to by je zostawił wraz z opaską panu leśnikowi :))))Pozdrawiam, K.
zainak Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 nic tylko zostaje przetestowanie na sobie komu się powiedzie daje znać :)
Krychus Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 Ja sobie tak tylko żartowałem... no bo np. McGyver nie używałby kolan, a swojego scyzoryka :)Pozdrawiam, K.
belba Napisano 18 Lipiec 2012 Napisano 18 Lipiec 2012 Proponuje udawać martwego, gajowy poleć po pomoc a w tedy można ewakuować się w szybkim tempie.
woytas Napisano 18 Lipiec 2012 Napisano 18 Lipiec 2012 Sam jestem w domu więc nie próbuję. Ale można flaszkę wygrać pokazując tę sztuczkę :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.