x-paweu Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Napisano 14 Lipiec 2012 (przepraszam ale nie mam polskiej klawiatury)Prosze o identyfikacje tej odznaki oraz o okreslenie jej wartosci.Moze ktos posiada taka samá?Dzieki-Pawel.
kopijnik2 Napisano 14 Lipiec 2012 Napisano 14 Lipiec 2012 ...Możesz załadować zdjęcie/obraz w formacie jpg o maksymalnym rozmiarze do 200kb i max wielkości 1024x800 pikseli...czyli więcej odznaki na większej fotcedetal smokadruga strona - nakrętkaa zawsze w windowsie możesz doinstalować obsługę polskich znaków
x-paweu Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Napisano 14 Lipiec 2012 Dzieki bardzo za informacje.Prosze chociaz o podanie nazwy pulku.Zainstaluje klawiature.
sidi Napisano 14 Lipiec 2012 Napisano 14 Lipiec 2012 To jest polska przedwojenna odznaka pułkowa 10 Baon Pancerny warta około 5 tyś zł więc nie daj się wyrolować
R51 Napisano 14 Lipiec 2012 Napisano 14 Lipiec 2012 Wymiary winny być 40 na 40 mm. Na rewersie winna być próba srebra z jakiego odnzaka jest wykonana oraz imiennik grawera. Wykonywana przez A. Dytbertnera- Łódź i Stefana Cegiełkę- Warszawa. Na moje to kopia bo srebro przez tyle lat zaszłoby choć trochę patyną (poczerniałoby).Pozdrawiam
R51 Napisano 14 Lipiec 2012 Napisano 14 Lipiec 2012 Aha i była jeszcze wersja wykonana ze srebrzonego tombaku...
x-paweu Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Napisano 14 Lipiec 2012 Czyli buba bo wymiary 43mm na 43mm,próba jest ale nie mogę jej odczytać,poza tym nie ma żadnych grawerów.Reasumując to kopia warta kilkadziesiąt złotych?
Pytanie
x-paweu
(przepraszam ale nie mam polskiej klawiatury)
Prosze o identyfikacje tej odznaki oraz o okreslenie jej wartosci.Moze ktos posiada taka samá?
Dzieki-Pawel.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.