xen Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2012 Witam.Sądziłem, że nie założę tego wątku, ale samotność dopada każdego :)Szukam osób chętnych na wspólne wypady!Wszystkich chętnych z okolicy zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz0600 Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Witam chetnie dołacze najlepiej w weekend jak cos to PW.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz0600 Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Lub ewentualnie GG 42857593 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 14 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2012 ODŚWIEŻAM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 Odezwij się na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Refresh! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naszlas Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 ja też chętnie ale tylko w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba&Kasia Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 jestem chętny do wykopków w okolicach Końskich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba&Kasia Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Witamy.Przyjmiemy zaproszenie na kopanie.Z checia poznamy kogos z kim mogli bysmy wspulni pokopac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 OKOLICE ładne sam pochodzę z Przysuchy i wiem, że tereny spoko. Zajrzyjcie na Ruski Bród po cichu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2012 Odświeżam na przyszły sezon :)Jak ktoś chętny to pisać pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 19 Luty 2013 Autor Share Napisano 19 Luty 2013 Odświeżam, zebrało się nas kilku z innych portali, ale w kupie siła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz0600 Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 Z miła checia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.