cuma Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Napisano 9 Lipiec 2012 Korzystając z okazji, że jesteście Koledzy w temacie, proszę o pomoc. Całkowita długość: 330mm.
cuma Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Napisano 9 Lipiec 2012 sygnatura: długa strzałka i napis EDICH lub EDION. Dzięki za pomoc. Pozdro.
cuma Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Napisano 9 Lipiec 2012 jeżeli jesteś już tak miły, to może oświeć mnie dalej. Chciałbym na przykład wiedzieć jak to jest stare, kto i gdzie mógł to wyprodukować. Ja nie potrafię {sygnatura} nic trafić. I się tego nie wstydzę, bo chyba po to między innymi jest Odkrywca, by tu poprosić o pomoc. Dziękuję Ci za zainteresowanie! Pozdro.
velmont66 Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 na 100 % mogę stwierdzić iż to jest ostrzałka a przypuszczalnie niemiecka lata ? 1900-1950 naprawę to są jedynie moje przypuszczenia
cuma Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Napisano 9 Lipiec 2012 Jesteś bardzo miły i dziękuję Ci bardzo za pomoc. Niemiecka, początek XXw. To już się czegoś dowiedziałem. Jeszcze raz dzięki i pozdro.
Pytanie
cuma
Korzystając z okazji, że jesteście Koledzy w temacie, proszę o pomoc. Całkowita długość: 330mm.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.