Władziu Napisano 6 Lipiec 2012 Autor Napisano 6 Lipiec 2012 Witam,znaleziona z innymi śmieciami na łące za wiochą. Pewnie zawracam Wam gitarę ale intryguje mnie ten kształt.Miedziana, 10 cm wysokości, 1mm grubości. Pozdrawiam
Władziu Napisano 6 Lipiec 2012 Autor Napisano 6 Lipiec 2012 Chyba zegara :) Akurat mój kolega jest dobrym zegarmistrzem to będę mógł spytać. Ktoś jeszcze potwierdza?
Władziu Napisano 6 Lipiec 2012 Autor Napisano 6 Lipiec 2012 Oo! Jutro zaniosę i mam nadziej Wam przekazać od jakiego to zegara. Dzięki Panowie
Hebda Napisano 6 Lipiec 2012 Napisano 6 Lipiec 2012 Trafiałem same kwadratowe http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=688130:)
Władziu Napisano 7 Lipiec 2012 Autor Napisano 7 Lipiec 2012 Na razie wiem że jest z chodzika" a nie z takiego który wybija godziny. Po weekendzie będę wiedział więcej
Władziu Napisano 7 Lipiec 2012 Autor Napisano 7 Lipiec 2012 Aha no i nie może być z miedzi bo to za miękki metal. Raczej są one z mosiądzu lub ze znalu.
Dagamas Napisano 7 Lipiec 2012 Napisano 7 Lipiec 2012 Witam, część jest od zegara, te płyty wykonywano często z mosiądzu, jest to rzecz nie warta jakiejkolwiek uwagi. Pozdrawiam Dagamas.
Pytanie
Władziu
Witam,
znaleziona z innymi śmieciami na łące za wiochą. Pewnie zawracam Wam gitarę ale intryguje mnie ten kształt.Miedziana, 10 cm wysokości, 1mm grubości. Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.