tomek64 Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2012 Niemiecka na pewno, ale brak sygnatur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psychotata Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 https://www.google.pl/search?hl=pl&client=opera&hs=Hs2&rls=pl&channel=suggest&q=prismatic+sehfeld&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1016&bih=622&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=dhP0T8WfE42VswbQwa3bBQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 A dlaczgo niemiecka, a nie np francuska?Niemcy robili rzeczy markowe, sygnowane (choc sygnowania mozna usunac).Francuzi wiele optyki bez sygnowan, lub...z podrabianymi sygnowaniami niemieckimi.Lornetka cywilna, lub oficerska. Centralna regulacja optyki.Zaczepy paska sa czescia obudowy - 1/2 wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 Zobacz czy sa sygnowania w zaznaczonym miejscu (moga byc malutkie).Dziwny jest brak oznaczenie powiekszenia, powinien byc na srodku, patrzac od gory. W tym wypadku 6x lub 8x zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 tomek64 - pokazujesz czy identyfikujesz ? Bo nie wiem o co biega ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 7 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2012 cześć, lornetkę pokazuję, a przy okazji ciekawi mnie brak bić. Lornetka to zdobycz wojenna z 1945 kolegi mojego ojca.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.