xen Napisano 3 Lipiec 2012 Autor Napisano 3 Lipiec 2012 Witam.Zdobyłem niedawno Salamandrę, bez sondy.Dziś doszła do mnie sonda 27 z Puław.Po odpaleniu wykrywacz reaguje na metal, ale nie widzi małych przedmiotów, a duże z kilku centymetrów. Kasy za dużo nie straciłem, także jak coś jest na serwis. Pytanie do was. Co może być przyczyną takiego zachowania? Czy to wina baterii, które tam włożyłem (prosto ze sklepu do wykrywki żeby sprawdzić) - już je ładuje.Czy przyczyną może być jakaś wada w elektronice?Proszę o odp
xen Napisano 3 Lipiec 2012 Autor Napisano 3 Lipiec 2012 BATERIE NAŁADOWANE, WSZYSTKO GRA I BUCZY!DO ZAMKNIECIA
tyfus Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 rozumiem eufiorię i radość, ale po co krzyczysz ?
szczurek_1979 Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=salamandra&ws=txt&id_forum=1&forum=onczytaj :) fajny sprzęt :) bardzo miło go wspominam :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.