Skocz do zawartości
  • 0

Zegarek kieszonkowy

Dydek

Pytanie

Napisano

Witam kolegów pasjonatów. Chciałbym dowiedzieć się czegoś o zegarku kieszonkowym firmy (prawdopodobnie) Gezet. Wstawiam szkic tyłu koperty. Mam nadzieję, że uda się coś ustalić. Jeśli będzie trzeba postaram się dostarczyć więcej szczegółów. Z góry dziękuję za pomoc.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kolegów pasjonatów. Chciałbym dowiedzieć się czegoś o zegarku kieszonkowym firmy (prawdopodobnie) Gezet. Wstawiam szkic tyłu koperty. Mam nadzieję, że uda się coś ustalić. Jeśli będzie trzeba postaram się dostarczyć więcej szczegółów. Z góry dziękuję za pomoc.

Napisano

Ok, kolej na kolejne wypociny w paincie. Zdjęciami nie dysponuję ponieważ nie mam aparatu którym mógłbym zrobić dobrej jakości fotki. Taki widok okazuje się po zdjęciu tylnej pokrywki zegarka.

Napisano

To znajduje się po zdjęciu kolejnej pokrywki (to ta którą widzimy na rysunku nr 2). Ten kapsel" zakrywa mechanizm.
ps. Punca z koroną znaleziona na googlach.

Napisano

I ostatni rysunek przedstawiający pokrywkę z rysunku powyżej już po otwarciu. Kółko na górze to kapsel" z poprzedniego postu a kółko niżej to zegarek z mechanizmem. Przepraszam za takie zagmatwanie;) Mam nadzieję że moje wypociny w czymś pomogą i identyfikacja zegarka powiedzie się.
Pozdrawiam.

Napisano
Dziękuję pięknie za informacje. Jeśli ktoś coś jeszcze powie na temat tego zegarka to będę bardzo wdzięczny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie