Wyro Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Napisano 25 Czerwiec 2012 Napis WAK (w rogu M i niżej AK) (nie wiem czy przed A czegoś nie ma, chyba nie, ale nie jestem pewien). Numer 72.Skrót WAK znalazłem od WOJSKOWE ADMINISTRACJE KOSZAR", ale pewnie to błędny trop... Może ktoś coś wie, podpowie?
Wyro Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Napisano 25 Czerwiec 2012 Napis WAK (w rogu M i niżej AK) (nie wiem czy przed A czegoś nie ma, chyba nie, ale nie jestem pewien). Numer 72.Skrót WAK znalazłem od WOJSKOWE ADMINISTRACJE KOSZAR", ale pewnie to błędny trop... Może ktoś coś wie, podpowie?
kopijnik2 Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 możliwe...UJĘCIE WAKUjęcie Wojskowej Administracji KoszarW ubiegłych latach część obszary dzielnicy Modlin Twierdza zasilana była w wodę z ujęcia Wojskowej Administracji Koszar. Na przestrzeni ostatnich kilku lat ilość podłączonych, do sieci WAK, mieszkańców sukcesywnie maleje w związku z przełączaniem odbiorców do sieci zaopatrzenie ZWiK Sp. z o.o.Do końca 2009 r. z powodu pogarszającej się jakości wody, odłączeni zostaną ostatni odbiorcy korzystający z ujęcia wojskowego, a samo ujęcie zostanie zamknięte...
Pytanie
Wyro
Napis WAK (w rogu M i niżej AK) (nie wiem czy przed A czegoś nie ma, chyba nie, ale nie jestem pewien). Numer 72.
Skrót WAK znalazłem od WOJSKOWE ADMINISTRACJE KOSZAR", ale pewnie to błędny trop... Może ktoś coś wie, podpowie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.