traper6 Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Komp sam mi załadował posta :(Czy w ichnim portalu nie ma licytacji, i wszystko jest w opcji Kup teraz" ?Gdzie mogę wejść do aukcji zakończonych, aby można było porównać ceny. Nawet z tłumaczeniem nie potrafię tego zatrybić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Masz fantastycznego kompa, gary tez sam zmywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Boer ja się pytam co twoja wypowiedz wnosi do tematu.Widzę że rodzi się nam nowy troll na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolek70 Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Raczej wygląda ze wszystko jest w opcji kup teraz" .Jak chcesz to się mogę zapytać jak się nazywa tego typu strona w Szwecji. W Norwegii jest to Finn.no" , sprawdź opcje gis bort" oddają za darmo. Czasem są to ciekawe rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.