merkus Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Napisano 19 Czerwiec 2012 Witam prosiłbym o identyfikacje tego przedmiotu. Wygląda mi to na obudowę od czegoś ale nie jestem pewny. Jeśli komuś z czymś to się kojarzy to proszę o odp. Wymiary to 23.5x 12.5Z góry dzięki i pozdrawiam:)
pytlus555 Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 pokaż z drugiej strony. Mi to podchodzi pod obudowe jakiegoś radia
Hebda Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 Wydaje się zbyt masywne na radioStawiam na licznik/zasilacz/prostownik
merkus Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Napisano 19 Czerwiec 2012 no zgadza się jest to dosyć ciężkie właśnie zapomniałem dodać a wykonane nie wiem coś w stylu aluminium ale ciężkie znal może albo coś innego.
Pytanie
merkus
Witam prosiłbym o identyfikacje tego przedmiotu. Wygląda mi to na obudowę od czegoś ale nie jestem pewny. Jeśli komuś z czymś to się kojarzy to proszę o odp. Wymiary to 23.5x 12.5
Z góry dzięki i pozdrawiam:)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.