Daro Shadow Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Napisano 18 Czerwiec 2012 Witam. Ostatnio trafiłem na coś takiego, do czego mogło to kiedyś służyć? Dokładnych wymiarów nie znam ale na oko ma ponad 2m średnicy.Pozdrawiam!
RPS Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 Nie twierdzę że współczesna. Dawniej były nitowane nawet zbiorniki na bardzo wysokie ciśnienia pn. walczaki parowe w elektrowniach na kilkadziesiąt atm.
Hebda Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 Miecze na lemiesze"Dlaczego by nie?Rolnicy to grupa ludzi która wykorzysta dosłownie wszystko do gospodarstwa:)
Daro Shadow Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Napisano 19 Czerwiec 2012 byłem tam dzisiaj i zbiornik ma +/- 150cm głębokości. komu by się chciało kopać taki dół żeby zrobić poidło dla bydła?
Daro Shadow Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Napisano 18 Czerwiec 2012 Witam. Ostatnio trafiłem na coś takiego, do czego mogło to kiedyś służyć? Dokładnych wymiarów nie znam ale na oko ma ponad 2m średnicy.Pozdrawiam!
Daro Shadow Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Napisano 18 Czerwiec 2012 cysterna raczej nie bo do okola są te dziurki jak by na nity albo śruby
saperfts Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 obkopać jak możesz i zobaczyc z grubsza. faktycznie wyglada jak góra zbiornika. Zreszta widzialem juz szklarnie zrobione z kadłuba samolotowego więc nic mnie nie zdziwi
Pytanie
Daro Shadow
Witam. Ostatnio trafiłem na coś takiego, do czego mogło to kiedyś służyć? Dokładnych wymiarów nie znam ale na oko ma ponad 2m średnicy.
Pozdrawiam!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.