bambulu Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Napisano 15 Czerwiec 2012 Motocykle Indian i Harley-Davidson w Polsce, od dawien dawna do prawie dziś. Polecam: http://harleymojkumpel.pl/harley2_oksiazce.php
pająk Napisano 17 Czerwiec 2012 Napisano 17 Czerwiec 2012 No, mam trzytygodniową córeczkę to będę miał co czytać pod blokiem przy wózeczku. Bo z kumplami z bloku nie idzie rozmawiać, dzisiaj się nasłuchałem o tym kto co buduje, jak kuchnię urządza, electroluxy, aristony bleee... Dorośli faceci a jara ich AGD. Czy książka będzie w jakimś empiku czy to co podane na stronie to jedyne możliwości nabycia? Dla formalności pytam, bo i tak kupię.
bambulu Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Napisano 18 Czerwiec 2012 GRATULUJE Potomka !!!Ksiażka póki co bedzie dostępna tylko na stronie i na Allegro. Ewentualna sprzedaż przez EMPiK podniosłaby jej cene o 70 - 100%. Kto bedzie chaiła zawsze ja znajdzie, a róznica w cenie będzie bardzo oczuwalna (na plus).
pająk Napisano 20 Lipiec 2012 Napisano 20 Lipiec 2012 Świetnie napisana książka, każdemu polecam na wakacje. @bambulu: z Empikiem to fakt, marża jest z kosmosu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.