thebestof1999 Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Witam wszystkich.Mam pytanie do czytelników różnych książek itp. czy ktoś z Was spotkał się w jakiejś lekturze ze słowami np.Harasiuki,Derylaki albo Łazory? Może w jakiejś o partyzantce? Był bym wdzięczny jak by sobie ktoś przypomniał tytuł i autora.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Jerzy MarkiewiczPaprocie zakwitły krwią partyzantów"nie wiele tam o Harasiukach, bardziej o operacjach Sturmwid I Sturmwid II... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 jak by co to ją mam, pożyczyć też mogę :) a i ogniwko od razu zabierzesz ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thebestof1999 Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 Witam ponownie nadal nikt nie znalazł wzmianki w żadnej z książek? P.S. Posiada może ktoś książkę Działania wojenne na lubelszczyźnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 12 Styczeń 2013 Share Napisano 12 Styczeń 2013 Jesli Ci chodzi o 1939 rok to chłopaki z Biłgoraja przeryły wszystkie książkowe pozycje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 w wyszukiwarce(z wnętrza książki)wpisujesz interesujące Cię hasło np.miejscowość,nazwisko.automatycznie wyszukiwareczka pokaże Ci czy w danej książce występuje szukana przez Ciebie sekwencja słowna http://books.google.pl/books?hl=pl&id=VURKAAAAIAAJ&q=harasiuki#search_anchorosobiście polecam Ci lekturę książki CZAPKI NA BAKIER autorstwa Zbigniewa Jakubika http://www.tnn.pl/pm,3062.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thebestof1999 Napisano 16 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2013 Wielkie dzięki kolego dziki pies ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.