cabinet_wurzig Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Napisano 7 Czerwiec 2012 Witam wszystkich! Proszę o jakieś komentarze na temat klamerki... Z jakiego okresu pochodzi ? co znaczą sygnaturki? Z GÓRY WIELKIE THX !!! :p
dzieci3 Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Asz sie boje.po prrawo nie działa.Masz wszystko opisane.Daruj pytanie.
cabinet_wurzig Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Napisano 7 Czerwiec 2012 ... HMM nie bardzo wiem czytając biciach z którego roku pochodzi klamra ... pozostałe bicia też nie są dla mnie jasne ( może głupi jestem, ale znam osoby wszech wiedzącej )Skoro wszystko dla Ciebie takie oczywiste" kolego, to napisz coś sensownego,bo pierwszy Twój komentarz nie świadczy o Twojej orientacji w temacie...pozdro.
cabinet_wurzig Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Napisano 7 Czerwiec 2012 nie znam osoby wszech wiedzącej ...
Liwiusz66 Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Witam Tak do końca nie jestem pewien ,ale wydaje mi się ,że jest to przedwojenna klamra ZHP.Pozdrawiam Liwiusz66
torba5 Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 klamerka okres międzywojenny ,fajny stankol. dzieci musi mieć gorsze dni....
dzieci3 Napisano 8 Czerwiec 2012 Napisano 8 Czerwiec 2012 Tak w skrócie.Nigdy jej nie poznasz z twoją wiedzą.
Pytanie
cabinet_wurzig
Witam wszystkich!
Proszę o jakieś komentarze na temat klamerki...
Z jakiego okresu pochodzi ? co znaczą sygnaturki?
Z GÓRY WIELKIE THX !!! :p
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.