Skocz do zawartości
  • 0

Bagnet / Kordzik

Temer

Pytanie

Napisano

Witam chciałem się dowiedzieć czegoś na temat tego przedmiotu. Ma on całkowitą zachowaną długość ok.13,5cm, szerokość ostrza ok.1,7cm natomiast sama rękojeść ma jedynie ok.8,5cm.
P.S.
Wiem że nie jest to odpowiedni dział na tego typu pytania (nie chcę zaśmiecać swoimi tematami wszystkich forów) ale chciałem się przy okazji zapytać czy ma ktoś pomysł czym to najlepiej wyczyścić.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wielkie dzięki za wszelkie informacje.
Dla ułatwienia zostawiam kolejne zdjęcie noża z porównaniem do paczki zapałek.
Pozdrawiam

Napisano

Witam chciałem się dowiedzieć czegoś na temat tego przedmiotu. Ma on całkowitą zachowaną długość ok.13,5cm, szerokość ostrza ok.1,7cm natomiast sama rękojeść ma jedynie ok.8,5cm.
P.S.
Wiem że nie jest to odpowiedni dział na tego typu pytania (nie chcę zaśmiecać swoimi tematami wszystkich forów) ale chciałem się przy okazji zapytać czy ma ktoś pomysł czym to najlepiej wyczyścić.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Napisano
Witam,na obozowy za wąska głownia, prawdopodobnie będzie to niemiecka miniatura bagnetu ks taki mini- dress bayonet rodzaj noża do listów produkcja lata II wojny światowej wymiary całości od 16,5 do 21,5 cm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie