Skocz do zawartości

Wieruszów i okolice

nikos999

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
a podbieraj (mam tylko nadzieję ze nie jesteś tym debilem co kopie dołki na obsianych polach), a jak m razem będziesz następnym razem daj znać pokaże ci jakie fanty ludzie kopią u ciebie w Oleśnicy :D
Napisano
wirro, jak tam pola już żniwa się zaczęły:)??? Trzeba by się spotkać na jakimś wspólnym kopanku, może nam uda sie trafić w tym roku takiego Ocika:D Pozdro.
Napisano
niestety jeszcze pola nie ruszone, gorzej że właściciel ego" pola jest zły na kopaczy (mi się zebrało) bo mu jaki cymbał po zasianym chodził i dołków za sobą nie zakopywał pozostawiał pełno dołków a co gorsze sporo górek ... a to podobno jest problemem przy koszeniu bo kombajn ziemie łapie ...
Napisano
Szkoda bo przez takich imbecyli co kopią po obsianym i nie zakopują dołków nam się obrywa, musimy się zdzwonić my dopiero ruszamy w waszą stronę ok. za dwa tygodnie, tel. ten sam? To dam znać.
Napisano
wirro,a chciałem cię zabrać jakiś dobry rok temu,mieliśmy się zgadać i tak jakoś zleciało :) @karabin się kłania:) Co do kopania na uprawach to nie my,zawsze szanujemy trud i pracę rolnika.Nie sądzę żeby to był też ktoś ze starych wyjadaczy,raczej dzieciarnia z urządzeniami wykrywaczo podobnymi lub cepy nie w temacie.No i nie jestem z Oleśnicy:)
Pozdro
Napisano
tel ten sam, twój numer też mam jak pokoszą to się odezwie, może znowu szczecie dopisze w waszym towarzystwie :)
  • 4 weeks later...
Napisano
Witam kolegów z Wieruszowa jestem z oleśnicy może szykujecie jakiś wypad w niedziele chętnie się przyłącze i poznam troche wasze tereny .
Napisano
u was w Oleśnicy ciekawsze tereny heheh
a tak swoja droga to ciekawa sprawa zawsze u sąsiada jest lepiej :)
A co do wypadu to przyjeżdżaj, chodzenie z wykrywką tak zrobiło się popularne że trudno na jakieś pole wyjechać i kogoś nie spotkać wiec i towarzystwo znajdziesz. Jeszcze trochę i będziemy mieć największa liczbę wykrywaczy na mieszkańca :D
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie