Vantar Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 Witam, proszę o identyfikację tego przedmiotu, który jak dla mnie wygląda jak jakaś nóżka, a od czego to nie wiem... Wszelkie sugestie mile widziane, widać po dwie na krzyż ryski, jak dla mnie przypomina to pazurki.Pozdrawiam.
Vantar Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 Witam, proszę o identyfikację tego przedmiotu, który jak dla mnie wygląda jak jakaś nóżka, a od czego to nie wiem... Wszelkie sugestie mile widziane, widać po dwie na krzyż ryski, jak dla mnie przypomina to pazurki.Pozdrawiam.
Vantar Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 @pikamiale taka mała? :D u podstawy ona ma tylko 3cm szerokości :D
Jeremi000 Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 mi to bardziej pasuje jako noga od mebli , piszesz , że jest mała to może jest od szkatułki ozdobnej ?
Pytanie
Vantar
Witam, proszę o identyfikację tego przedmiotu, który jak dla mnie wygląda jak jakaś nóżka, a od czego to nie wiem... Wszelkie sugestie mile widziane, widać po dwie na krzyż ryski, jak dla mnie przypomina to pazurki.
Pozdrawiam.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.