psioter5 Napisano 2 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Ciekawi mnie jakie malowania miały hełmy ssh40 ale tylko wojenne, znajdowałem na necie zdjęcia najczęściej oliwkowych z czerwoną gwiazdą.Jakie były jeszcze o ile były. Interesują mnie tylko wykorzystywane przez wojsko a nie jakieś policyjne itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 http://www.helmy.w8w.pl/radziecki%20wz.40-II.htmssh40 - rozumiem,że chciałeś być trendy i zaciąć amerykanizacją,jednak na polskojęzycznym forum lepiej pasuje wz.40" lub chociażby СШ-40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2012 nie chciałem być ,,trendy,, nawet nie lubię tego słowa, po prostu kiedyś pytając się co o za hełm dostałem odpowiedź ssh40 gdybym miał wz.40 tak bym napisał więc teraz będę tak mówił. Dzięki za fotki jeśli były jeszcze jakieś chętnie zobaczę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.