1 Bagnet Ersatz według klasyfikacji Cartera EB10 Bagnet utrzymany w bardzo ładnym stanie myślę że był czyszczony ,ale nie polerowany i ostrzony, Bagnet nie był rozbijany co widać na zdjęciach. Zaniepokojenie moje budzi fakt nieneagannego stanu głowni oraz tego iż nie trzyma wymiarów głowni. Wymiary mojego bagnetu
Długość całkowita - 427mm Długość ostrza - 303mm Szerokość ostrza - 25mm Grubość ostrza - 4,1mm
Wymiary według klasyfikacji Cartera
Długość całkowita - 421mm Długość ostrza - 298mm Szerokość ostrza - 26mm Grubość ostrza (nie jest podana ale można przyjąć bazująć na podobnych bagnetach 5mm) Proszę osoby mogące udzielić jakiejkolwiek informacji dotycch nieprawidłowości dotyczących owego bagnetu o informacje.
Pytanie
Liwiusz66
1
Bagnet Ersatz według klasyfikacji Cartera EB10
Bagnet utrzymany w bardzo ładnym stanie myślę że był czyszczony ,ale nie polerowany i ostrzony, Bagnet nie był rozbijany co widać na zdjęciach.
Zaniepokojenie moje budzi fakt nieneagannego stanu głowni oraz tego iż nie trzyma wymiarów głowni.
Wymiary mojego bagnetu
Długość całkowita - 427mm
Długość ostrza - 303mm
Szerokość ostrza - 25mm
Grubość ostrza - 4,1mm
Wymiary według klasyfikacji Cartera
Długość całkowita - 421mm
Długość ostrza - 298mm
Szerokość ostrza - 26mm
Grubość ostrza (nie jest podana ale można przyjąć bazująć na podobnych bagnetach 5mm)
Proszę osoby mogące udzielić jakiejkolwiek informacji dotycch nieprawidłowości dotyczących owego bagnetu o informacje.
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.