szczurek_1979 Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 witam szanowne grono. Mam pytanie odnośnie forum. Czy to mój net się kaszani czy to coś z forum?? przy każdej zmianie działu znika mi forum. pokazuje się tylko kto jest zalogowany i tyle. Dopiero muszę się przelogować i wszystko wraca do normy. Też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Też tak mamy...Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 bo już miałem interweniować u dostawcy neta ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 o to to ;) dokładnie tak samo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryjec Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 ja mam nawet gorzej. mi sie wciaz obraz kontrolny wyswietla. WTF???!!! jakby mi sie antena zgieła. . .pozdro!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryjec Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 no i tego. jeeeb. :)pozdro !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryjec Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DZtDFIJqRv8&feature=relatedR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryjec Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 ryjec pojarane czy popite ,tak czy siak żal na forum onetu by Cię pojęli ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 To dla zdrowia psychicznego domowników...Nie wiem, może od dziś ok 22 Forum będzie resetowane- znikną od czapy wpisy a Użytkownicy będą mogli, w poczuciu dobrze (?) spełnionego obowiązku iść lulu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 29 Maj 2012 Autor Share Napisano 29 Maj 2012 yeti... jaja se robicie chyba ;P o 22 gasicie światło i tyla?? ja o 22 kończę robotę, przyłażę do domu, otwieram browca i siadam na forum. Czytam i oglądam co kto nakopał i na znajdywał. Czytam, szukam i się dokształcam, czasem się pośmieję z trolowych wpisów. To dzięki Odkrywcy w głównej mierze wiem to co wiem na temat mojej pasji... Owszem reset forum przydałby się... ale nie o 22 ;Ptakże reasumując weźcie pod uwagę ogół a nie wyjątki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Ściuerk- to nie do mnie to alibi...Wszystkie uwagi i sugestie ślij na @ do W. To Jemu żona wprowadziła ciszę nocną od 22. Gdy kukułka wybije, żona W wykręca korki. A wtedy serwery kaput. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Ale żona zasypia, koreczki na ON i forum rusza (wczoraj ruszyło po kwadransie chyba)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Czyli tzw szybki numer był...Oczywiście na pogotowie energetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Chyba będzie trzeba zrzucić się na jakąś błyskotkę i kwiaty dla żony W... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Słyszałem, że ostatnio gustuje w bursztynach z Carskiego Sioła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 No to ciężko będzie... Kto jedzie w góry Harzu? Potrzebna łopata, TNT, 30 metrów liny i ciężarówka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 29 Maj 2012 Autor Share Napisano 29 Maj 2012 albo garść niebieskich tabletek ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Niebieskie tabletki?Masz na myśli tabletki szczęścia czy Viagrę?Jestem przekonany, że ani tych ani tych W nie potrzebuje- jurny i wiecznie dziwnie uśmiechnięty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 30 Maj 2012 Autor Share Napisano 30 Maj 2012 jak by tak było jak mówisz to jego druga połowa smacznie i grzecznie by spała o 22 a tak... ;P wygląd to nie wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Masz rację- nie jest ważny pędzel, ważne jak się maluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 30 Maj 2012 Autor Share Napisano 30 Maj 2012 a może lepszy mały a wariat niż duży a głupi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 30 Maj 2012 Autor Share Napisano 30 Maj 2012 he he dobre sonics :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.