Dax Napisano 28 Maj 2012 Autor Napisano 28 Maj 2012 Witam wszystkich możne ktoś z was zna jakieś ciekawe miejsca w obrębię : Sanok, Ustrzyki Dolne, Wojkowa, Arłamów, Ustrzyki Górne ? może ktoś z was tu śmiga:)??
Czlowieksniegu Napisano 28 Maj 2012 Napisano 28 Maj 2012 Wpisz w szukajkę- jest kilka bardzo miłych dla oka wątków o Bieszczadach...I w Naszych odkryciach, i w Towarzyskim.
Dax Napisano 28 Maj 2012 Autor Napisano 28 Maj 2012 Wiem widziałem czytałem ale były stare posty wiec napisałem nowy przepraszam jeśli sprawiło to jakiś kłopot.
torba5 Napisano 29 Maj 2012 Napisano 29 Maj 2012 Tam są same ciekawe miejsca :)niektórzy stracili wiele czasu by ogarnąć ciekawe miejscówki nikt Ci na tacy ich nie poda ,a już szczególnie bieszczadnicy ,ale na początek trzymaj się szczytów i grani z daleka od szlaków oznakowanych ,zrobisz z buta ze 100 kilometrów to z grubsza to ogarnieszpowodzenia
Dax Napisano 29 Maj 2012 Autor Napisano 29 Maj 2012 Źle mnie zrozumiałeś albo ja źle sprecyzowałem posta:P każdy ma własne miejscówki ja tez coś tam mam :) szukam ogólnie ludzi z tych terenów z którymi można wspólnie pośmigać itd
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.