Faber94 Napisano 22 Maj 2012 Autor Napisano 22 Maj 2012 Scyzoryk/niezbędnik, nie znaleziony więc nie mogę zdradzić w jakim rejonie a zamieniony za parę innych fantów. Poza tym nic o nim nie wiem. Za wszelkie próby identyfikacji z góry dziękuję :)1. widoczne osobne liczby 18 oraz 61
kolczyk96 Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 Radziecki,myśliwski zaczepy służą do usuwania łusek z komór nabojowych broni gładkolufowej. Kiedyś łuski myśliwskie wykonane były z papieru, jak zawilgotniały to po wystrzale były bardzo trudne do usunięcia z komory przez eżektor/ jeśli takowy był bo tańsze , prostsze modele broni myśliwskiej go nie miały/.Mam taki jak chcesz to daj sygnał fotki wyślę Ci mailem bo to zmniejszanie doprowadza mnie do szału! No i muszę otworzyć nektar!Pozdrawiam!Marek.
Faber94 Napisano 22 Maj 2012 Autor Napisano 22 Maj 2012 Scyzoryk/niezbędnik, nie znaleziony więc nie mogę zdradzić w jakim rejonie a zamieniony za parę innych fantów. Poza tym nic o nim nie wiem. Za wszelkie próby identyfikacji z góry dziękuję :)1. widoczne osobne liczby 18 oraz 61
Pytanie
Faber94
Scyzoryk/niezbędnik, nie znaleziony więc nie mogę zdradzić w jakim rejonie a zamieniony za parę innych fantów. Poza tym nic o nim nie wiem. Za wszelkie próby identyfikacji z góry dziękuję :)
1. widoczne osobne liczby 18 oraz 61
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.