Skocz do zawartości
  • 0

Odznaczeni, pamiątka

Michel18

Pytanie

Napisano

Witajcie. Znalazłem takie coś na strychu w poniemieckim domu. Kolory są nieoryginalne pomalowane kiedyś przez moją matkę. Z tyłu jest haczyk jakby do powieszenia na ścianie, oraz napis którego nie mogę rozszyfrować. Czy ktoś wie co to jest i ile może być warte? Pozdrawiam

P.S świetny żart:Możesz załadować tylko jedno zdjęcie/obraz w formacie jpg o maksymalnym rozmiarze do 200kb i max wielkości 1024x800 pikseli"

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Znalazłem takie coś na strychu w poniemieckim domu. Kolory są nieoryginalne pomalowane kiedyś przez moją matkę. Z tyłu jest haczyk jakby do powieszenia na ścianie, oraz napis którego nie mogę rozszyfrować. Czy ktoś wie co to jest i ile może być warte? Pozdrawiam

P.S świetny żart:Możesz załadować tylko jedno zdjęcie/obraz w formacie jpg o maksymalnym rozmiarze do 200kb i max wielkości 1024x800 pikseli"

Napisano
Tylko to ma miejsce na przeciągnięcie np. sznurka i powieszenie na ścianie, poza tym wg mnie w popielniczce zawsze jest takie zagłębienie na odłożenie np. papierosa lub cygara

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie