xen Napisano 13 Maj 2012 Autor Napisano 13 Maj 2012 Witam.Zalegała na jakichś 20/30 cm [1 pełny sztych sapereczki) .W pierwszym momencie skojarzyło mi się to z częścią miny, ale zwracam się do was (Gdyby była to część od miny, to chyba nie w takim stanie) . Proszę o pomoc.
xen Napisano 13 Maj 2012 Autor Napisano 13 Maj 2012 Witam.Zalegała na jakichś 20/30 cm [1 pełny sztych sapereczki) .W pierwszym momencie skojarzyło mi się to z częścią miny, ale zwracam się do was (Gdyby była to część od miny, to chyba nie w takim stanie) . Proszę o pomoc.
Sōji Okita Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 A nie jest to jakaś część od magazynka rkm-u Diegtariewa ?? Czyli popularnej alerzówy"
xen Napisano 13 Maj 2012 Autor Napisano 13 Maj 2012 Dzięki koledzy, trafił się po 5 minutach w lesie...
Pytanie
xen
Witam.
Zalegała na jakichś 20/30 cm [1 pełny sztych sapereczki) .
W pierwszym momencie skojarzyło mi się to z częścią miny, ale zwracam się do was (Gdyby była to część od miny, to chyba nie w takim stanie) .
Proszę o pomoc.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.