Skocz do zawartości

jak złożyć DEUSA za max2 tyś

maxim026

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam panowie przeglądam Aledrogo i widze ze fachowcy od Deusa piszą za taniej nie bendzie wienc na pochybel im poagam wam i będe wsadzał lini i ceny ...
Napisano
no i słuchafony za 200 euro (cena jest do debaty, koszty wysyłki wliczone)

http://www.leboncoin.fr/sports_hobbies/314009268.htm?ca=6_s
Napisano
Denar Ty sprzedajesz na alledrogo kombinacje Deusa z Tesoro to jest ok. a jak chłopaki kombinują sami to co już be? nie pasi bo kaska nie wpadnie-prawda? i komentarz na poziomie widać:)
Napisano
Każdy może kombinować jak chce, nawet z kulami inwalidzkimi. Wykrywacz z wysięgnikiem od Tesoro i grubszymi gumkami sprawdza się wyśmienicie , wiem bo sam używam. Trzeba mieć jednak odrobinę realizmu, by zauważyć, że żyjemy w kraju nad Wisłą.
Napisano
maxim
Serdeczne dzięki!!!Młodszy mój brat chce kupić DEUSA.Uparł się i nic go nie odwiedzie.Miał we wtorek zamówic u Denara.A tu widze że mu sporo kaski w kieszeni zostanie. :))))
Zaraz dzwonie do niego niech szykuje browca za info :)).
Oby jak najwięcej takich postów gdzie taniej kupić!!!!!
Napisano
Ten półroczny Deus (bez słuchawek bezprzewodowych które nowe kosztują ok. 1250 zł w Polsce) w rzeczywistości po dzisiejszym kursie będzie kosztował ok. 3100 zł nie licząc kosztów bankowych i kosztów przesyłki; nie wiadomo w jakim jest stanie, najprawdopodobniej z francuskim menu i nieznanym statusem gwarancji, która jeżeli będzie, to we Francji.
Trzeba jeszcze znaleźć pośrednika, który przeprowadzi całą operację strategicznie: negocjacje, kupno na portalu, wysyłkę i nie wątpię, że zrobi to maxim026 za jeden uśmiech...
Napisano
Denar, sam zapewniałeś, że deus jest wieczny, baterie starczają sto lat, więc co za problem w kupnie półrocznego deusa???
Apropos gwarancji- z Twojej wypowiedzi wynika, że naprawy gwarancyjne są realizowane w Polsce- sam dokonujesz napraw, czy zlecasz podmiotowi zewnętrznemu?
Napisano
sza.man, nigdy takiego czegoś nie zapewniałem, to Twój wymysł. Problem napraw gwarancyjnych leży w gestii sprzedawcy, W przypadku XP proste naprawy są dokonywane w Polsce, poważniejsze u producenta.
Napisano
http://www.leboncoin.fr/sports_hobbies/320545213.htm

klijent gotowy to odać za 300 euro

http://www.leboncoin.fr/sports_hobbies/321307840.htm?ca=6_s
Napisano
maxim026, mów konkretnie ile chcesz za każdy, ale dostarczony do Polski, nie interesuje mnie cena na jakimś francuskim nieznanym mi portalu , na który trzeba się zalogować, przestrzegać regulaminu, korespondować po francusku, uzgadniać koszty przesyłki, wysyłać zapłatę przez bank czy PayPalem, pewnie wystawiać i dostawać komentarze. Ja chcę cenę tu na miejscu i oczywiście pełna odpowiedzialność jak cś nie będzie tak, jeż coś przyjdzie niesprawne, uszkodzone, zginie i oczywiście pośredniczenie w ewentualnych naprawach gwarancyjnych i pogwarancyjnych spoczywa na Tobie.
Napisano
Witam,

Ja nie wiem co może być w tym detektorze na tyle skomplikowane żeby wysyłać go do Francji.

Ze swojej strony mogę napisać, że zapewniamy serwis pogwarancyjny na wymianę ogniw w sondzie, staramy się też pomóc wszystkim użytkownikom detektorów XP.

Pzdr.
Napisano
Naprawy wykrywaczy XP i wymiana akumulatorów powinna być dokonywana tylko w autoryzowanym serwisie a nie u przypadkowych osób, w tej sprawie można się kontaktować ze mną.
Napisano
Tak jak pisałem podstawowe naprawy, jak również ewentualna wymiana akumulatorów dokonywane są w Polsce, tylko w trudniejszych przypadkach naprawia producent.
Napisano
Raned podaj adres tego autoryzowanego serwisu - sami chętnie skorzystalibyśmy z jego pomocy.

Jeśli istnieje w Polsce autoryzowany serwis detektorów XP lub Tesoro to proszę o publiczną informacje.

Pozdrawiam
Taktyk
Napisano
żaden twój interes; w każdym razie epizod krótkiej współpracy z tobą przed laty lepiej pominąć milczeniem dla twojego dobra...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie