torba5 Napisano 10 Maj 2012 Autor Share Napisano 10 Maj 2012 WitamSilesia Exploration zaprasza na kolejny jesienny ósmy już zlot ,planowany termin imprezy od 26-30 wrzesień 2012 lub 28-2 październik,leśniczówka już dograna ,oczywiście z rozbiciem namiotów nie ma żadnego problemu jest osobny dostęp do kuchni lodówki i prysznica ,jeśli komuś się nie chce rozbijać namiotu można sie kimnąć na sianie :),dostęp do dużego grilla ogólnie wolność i swoboda ,przez teren leśniczówki płynie potok jak ktoś wędkuje to tylko zabrać sprzęt,o ilości grzybów w tym okresie nie wspomnę ,oczywiście dobrze by było przygotować sobie jakieś plany odnośnie poszukiwań bo jak wiadomo teren rozległy i tutaj o miejscówce pewnej nie ma mowy ,ale temat dość dobrze rozpisany ,więc manewry trzeba będzie uzgodnić przed dzień wspólnie i wybrać najlepszą opcję .Proszę o potwierdzenia swojej obecności lub też odwołanie idą wakacje i w lipcu mnie nie ma,potem jestem na zlocie w Anglii chciałbym dograć ilość uczestników do końca czerwca.Chętni spoza grupy mogą wpisywać się na listę rezerwową .pozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Maj 2012 Autor Share Napisano 10 Maj 2012 dla uczczenia wiosennej imprezy krzywa fota hłe hłe Cupuś nie łam się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Ale wszystkich wygło;) Trzymam rękę na pulsie i potwierdzam udział w złocie.Mam tylko nadzieję, że nie wypadłem z listy z powodu tego wypadu z chłopakami z miasta Łodzi:DWróbello w czerwcu zrobimy jakiś weekend. Tak jak rozmawialiśmy, spanie nad rzeką grill i dwa dni szukania. Rafał-ale Ci zazdroszczę tego wypadu na wyspy...Pzdr dla całej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 Witajcie . Dajcie znać na priv. gdyby był jakiś wypadzik w czerwcu . Może mógł bym się załapać ? Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Maj 2012 Autor Share Napisano 11 Maj 2012 Cupek ty lepiej mi napisz czy ty i cyrkowiec będziecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 No jak nie , jak tak . Tylko mówię w swoim imieniu , bo Saki jest na aczej" tak . Ale ma do końca czerwca dać konkretną odpowiedź . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 cze :) daj konkretny termin to urlop sobie już teraz zarezerwuje bo znów będę miał lipe jak ostatnio hehehe. teraz śpie sam w stodole żebym znów nie musiał uciekać przed mordercami ze śląska hehehheheheheheheps no panowie :) ja już po dobrej bazarowej wódeczce :) teraz obchód i za godzinkę poprawka tylko że się ta poprawka zapowiada na bitwę do rana heheehhepozro z pięknej deszczowej Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Maj 2012 Autor Share Napisano 12 Maj 2012 W takim wypadku 26-30 wrzesień 2012 termin zaklepany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Maj 2012 Autor Share Napisano 12 Maj 2012 Marek poszło na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharsys Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 Rafał - jestem i ja na wrzesień - także wawa w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk70 Napisano 27 Maj 2012 Share Napisano 27 Maj 2012 miejscówka dla mnie,poschniecie gdzieś w lesie i będzie kłopot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 http://www.dws-xip.pl/LWP/lwp18A.htmlpozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Ano ruszyłem , ruszyłem . Najpierw powoli , jak żółw ociężale .... . Choć niestety sam , bo koledzy z okolicy o mnie zapomnieli :(Z nogą trochę lepiej więc się powoli rozkręcam .A o wrześniu myślę już od kwietnia :)Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 jak Cie interesuje przyszły weekend to zadzwońi kopnij Sakiego niech się orzeknie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Ok . Dam znać w poniedziałek , wtorek , na priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 od soboty do poniedziałku ,zaznaczam zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2012 Panowie zamknąłem listę za tydzień wyjeżdżam na urlop będę między innymi w miejscu zlotowym więc dogram z leśnikiem szczegóły ,porozdzielam miejsca noclegowe i namiotowe jak ktoś nie może spać w namiocie z przyczyn zdrowotnych lub jakichkolwiek innych niech da znać ,będziemy go wciskać pod dach ,myślę że na początku września trzeba będzie dograć i dogadać szczegóły imprezy,potem jestem 10 dni na Wyspach ,ale zapewne wszystko się ułoży jak zwykle pozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Mam wolne miejsce w namiocie 2 osobowym . Jak jest więcej zainteresowanych , mogę wziąć jeszcze 4 osobowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 silesia w piątek sobota niedziela wyspa Rembrezy (czersk I cholera wie jakie noclegi chyba namioty albo gołe niebo :) ) ma ktoś ochotę tylko szybkie akcje bo jak nie to jadę na zlot do Girzycka :) pozdro wróbel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 ps w programie 1 spożywanie napojów wyskokowych w postaci wódki, piwa, wina czy co tam kto skombinuje byle w dużych ilościach :)2 kąpiel nago w Wiśle połączona z łapaniem topielic i syrenek w celach nader niecnych i bezbożnych3 bieganie z dyndającymi pisiorami po nadwiślańskiej plaży z okrzykiem Dżeronimo"torba z racji nicku i nie tylko nie bierze udziału w konkurenjcjech nr 2 a zwłaszcza 3 !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Torba jak możesz napisz mi na priv.Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 no szkoda że Silesianie poddali tyły :( było ciekawie i ... hmmm owocnie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Bo wystraszyłeś ekipę tymi dyndającymi pisiorami :) A tak na poważnie to u mnie wielki kryzys a trzeba odkładać kasę na wrzesień .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 u mnie tez kryzys :(( Banan się hajta trzeba garniak kupić bo zaprosił na popijawę :)))))ale co to za wydatek był ?? składka na gaz i 2 puszki konserw ?? no szkoda szkoda ..... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 4 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2012 Wróblu no szkoda szkoda dzisiaj dopiero wróciłem z urlopu ,jak sie bawiłeś na wiśle mnie niestety nie było :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.