Skocz do zawartości

Grupa Silesia Exploration VIII Zlot Wrzesień 2012

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Silesia Exploration zaprasza na kolejny jesienny ósmy już zlot ,planowany termin imprezy od 26-30 wrzesień 2012 lub 28-2 październik,leśniczówka już dograna ,oczywiście z rozbiciem namiotów nie ma żadnego problemu jest osobny dostęp do kuchni lodówki i prysznica ,jeśli komuś się nie chce rozbijać namiotu można sie kimnąć na sianie :),dostęp do dużego grilla ogólnie wolność i swoboda ,przez teren leśniczówki płynie potok jak ktoś wędkuje to tylko zabrać sprzęt,o ilości grzybów w tym okresie nie wspomnę ,oczywiście dobrze by było przygotować sobie jakieś plany odnośnie poszukiwań bo jak wiadomo teren rozległy i tutaj o miejscówce pewnej nie ma mowy ,ale temat dość dobrze rozpisany ,więc manewry trzeba będzie uzgodnić przed dzień wspólnie i wybrać najlepszą opcję .Proszę o potwierdzenia swojej obecności lub też odwołanie idą wakacje i w lipcu mnie nie ma,potem jestem na zlocie w Anglii chciałbym dograć ilość uczestników do końca czerwca.Chętni spoza grupy mogą wpisywać się na listę rezerwową .
pozdrawiam
Rafi

Ale wszystkich wygło;)
Trzymam rękę na pulsie i potwierdzam udział w złocie.
Mam tylko nadzieję, że nie wypadłem z listy z powodu tego wypadu z chłopakami z miasta Łodzi:D
Wróbello w czerwcu zrobimy jakiś weekend. Tak jak rozmawialiśmy, spanie nad rzeką grill i dwa dni szukania.
Rafał-ale Ci zazdroszczę tego wypadu na wyspy...
Pzdr dla całej ekipy

cze :)
daj konkretny termin to urlop sobie już teraz zarezerwuje bo znów będę miał lipe jak ostatnio hehehe. teraz śpie sam w stodole żebym znów nie musiał uciekać przed mordercami ze śląska hehehhehehehehehe
ps no panowie :) ja już po dobrej bazarowej wódeczce :) teraz obchód i za godzinkę poprawka tylko że się ta poprawka zapowiada na bitwę do rana heheehhe
pozro z pięknej deszczowej Łodzi

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Ano ruszyłem , ruszyłem . Najpierw powoli , jak żółw ociężale .... . Choć niestety sam , bo koledzy z okolicy o mnie zapomnieli :(
Z nogą trochę lepiej więc się powoli rozkręcam .
A o wrześniu myślę już od kwietnia :)
Pozdrawiam .

• 4 weeks later...
Panowie zamknąłem listę za tydzień wyjeżdżam na urlop będę między innymi w miejscu zlotowym więc dogram z leśnikiem szczegóły ,porozdzielam miejsca noclegowe i namiotowe jak ktoś nie może spać w namiocie z przyczyn zdrowotnych lub jakichkolwiek innych niech da znać ,będziemy go wciskać pod dach ,myślę że na początku września trzeba będzie dograć i dogadać szczegóły imprezy,potem jestem 10 dni na Wyspach ,ale zapewne wszystko się ułoży jak zwykle pozdrawiam
Rafi

• 2 weeks later...
silesia w piątek sobota niedziela wyspa Rembrezy (czersk I cholera wie jakie noclegi chyba namioty albo gołe niebo :) ) ma ktoś ochotę tylko szybkie akcje bo jak nie to jadę na zlot do Girzycka :)
pozdro wróbel

ps w programie
1 spożywanie napojów wyskokowych w postaci wódki, piwa, wina czy co tam kto skombinuje byle w dużych ilościach :)
2 kąpiel nago w Wiśle połączona z łapaniem topielic i syrenek w celach nader niecnych i bezbożnych
3 bieganie z dyndającymi pisiorami po nadwiślańskiej plaży z okrzykiem Dżeronimo"

torba z racji nicku i nie tylko nie bierze udziału w konkurenjcjech nr 2 a zwłaszcza 3 !!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie