Heruss Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 WitamPogoda dopisała, fanciki dopisały....tylko szkoda ze Wy ie dopisaliscie". Milo cos wymyslac , zeby cos sie dzialo i potem kiszka.Dzieki Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 witami co Heruss wygrzebales ?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Sorki Heruss, że Cię wyręczam - ale po dzisiejszym wypadzie nie mogę się powstrzymać :)A więc w kolejności1. Pogromcy skarbów w pełnym składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 2. Ekipa podczas żniw" na polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 3. No i na koniec fanty, które cierpliwie czekały na nas przez wiele latNiestety tylko jedna monetkta trafiła w moje ręce :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 4. Ekipa w natarciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 5. Wychodziły rzeczy, które wyjść nie miały prawa :PKurdeee, dlaczego to nie jest moja dłoń? :(Ja tu jeszcze wróce... nie zostawie tegoJa tu jeszcze wróce... bałaganu totalnegoJa tu jeszcze wróce... zawsze kończę gdy zacznęW przeciwnym wypadku spokojnie nie zasnę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Heruss - prześlij mi swoje fotki. No i wielkie dzięki za zorganizowanie dzisiejszego wypadu :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Dla tych co po obejżeniu fotek przeżyli chwilę grozy:wszystkie zdjęcia zostały spreparowane na rzecz kampanii reklamowej TPS-u :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 witamszkoda ze ja dzisiaj niemoglem jechac , moze by co jutro zrobic ? :D:D (to tylko sugestia :) )pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2004 DRODZY PRZYJACIELE SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA POMOC W CZYSZCZENIU MAGAZYNÓW.BEZ WASZEJ POMOCY TRWAŁO BY TO 1000 LAT. PRZY NAJBLISZYM WYJEŻDZIE ODWDZIĘCZE SIĘ SUPER CIASTEM I NIE TYLKO. JESTEŚCIE WIELCY!!!!!!!!!!!!NIESTETY TRUDY TYGODNIA I REMONT W PRACY NADSZARPNEŁY TROCHE MOJE ZDRÓWKO. STĄT MOJA DZISIEJSZA NIEOBECNOŚĆ.JESZCZE RAZ DZIĘKI. WASZ OKSIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 mp - te zdjęcię z dłonią" to prowokacja :PPP Chcieliśmy sprawdzić waszą reakcję :) Aż tak różowo to nie było.Pamięć po nieobecnych członkach TPSu uczciliśmy minutą ciszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 Oksiu a jak wyniki inspekcji pożarowej?:)pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Inspekcja wyszła ok. Koledzy czy pamiętacie o wyprawie na początku pażdziernika do O. trzeba sprawdzić ilu jest chętnych ,ile kto ma miejsc wolnych itd.Do zobaczenia.pozdr oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 czy mozesz podac termin bo gdziesz kartkę zgubilem?pzdrSanshinp.Oksiu czy mamy w TPS jakiegoś elektronika?Ja przymierzam sie do budowy fishera 555 i potrzebuje kogoś do pomocy oczywiście za oplatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Mój brachol jest elektronikiem , ale mysle ze lepiej i łatwiej byłoby ci kupic jakiegos rutusa. Juz przeciez robiłęs jakeis wykrywki i co z nimi?pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Onyx na rutusa mnie narazie nie stac a tamte nistety się nie udały z powodu kilku moich błędów i dlatego szukam jakiegoś elektronika który by mi pomógł.Czy ten twój brat pomógł by ewentulanie w budowie.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 W środę 22.09 spotkanie w Dworku... o 17.30. Ważne!!! Piszę w imieniu Oksia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Witam!Prosił bym o kontakt członka TPS który ma wykrywacz firmy Viking ;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackP Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Sniper masz podobny sprzęt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.