Skocz do zawartości

Spotkanie w Towarzystwie Przyjaciól Sopotu

oksio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Pogoda dopisała, fanciki dopisały....tylko szkoda ze Wy ie dopisaliscie". Milo cos wymyslac , zeby cos sie dzialo i potem kiszka.
Dzieki
Heruss
  • Odpowiedzi 294
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Sorki Heruss, że Cię wyręczam - ale po dzisiejszym wypadzie nie mogę się powstrzymać :)
A więc w kolejności

1. Pogromcy skarbów w pełnym składzie

Napisano

3. No i na koniec fanty, które cierpliwie czekały na nas przez wiele lat

Niestety tylko jedna monetkta trafiła w moje ręce :(((

Napisano

5. Wychodziły rzeczy, które wyjść nie miały prawa :P
Kurdeee, dlaczego to nie jest moja dłoń? :(

Ja tu jeszcze wróce... nie zostawie tego
Ja tu jeszcze wróce... bałaganu totalnego
Ja tu jeszcze wróce... zawsze kończę gdy zacznę
W przeciwnym wypadku spokojnie nie zasnę"

Napisano
Dla tych co po obejżeniu fotek przeżyli chwilę grozy:
wszystkie zdjęcia zostały spreparowane na rzecz kampanii reklamowej TPS-u :P
Napisano
witam

szkoda ze ja dzisiaj niemoglem jechac , moze by co jutro zrobic ? :D:D (to tylko sugestia :) )

pozdro
Napisano
DRODZY PRZYJACIELE SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA POMOC W CZYSZCZENIU MAGAZYNÓW.BEZ WASZEJ POMOCY TRWAŁO BY TO 1000 LAT. PRZY NAJBLISZYM WYJEŻDZIE ODWDZIĘCZE SIĘ SUPER CIASTEM I NIE TYLKO. JESTEŚCIE WIELCY!!!!!!!!!!!!
NIESTETY TRUDY TYGODNIA I REMONT W PRACY NADSZARPNEŁY TROCHE MOJE ZDRÓWKO. STĄT MOJA DZISIEJSZA NIEOBECNOŚĆ.JESZCZE RAZ DZIĘKI.
WASZ OKSIO
Napisano
mp - te zdjęcię z dłonią" to prowokacja :PPP Chcieliśmy sprawdzić waszą reakcję :) Aż tak różowo to nie było.
Pamięć po nieobecnych członkach TPSu uczciliśmy minutą ciszy :)
Napisano
Inspekcja wyszła ok. Koledzy czy pamiętacie o wyprawie na początku pażdziernika do O. trzeba sprawdzić ilu jest chętnych ,ile kto ma miejsc wolnych itd.
Do zobaczenia.
pozdr
oksio
Napisano
czy mozesz podac termin bo gdziesz kartkę zgubilem?

pzdr
Sanshin

p.Oksiu czy mamy w TPS jakiegoś elektronika?Ja przymierzam sie do budowy fishera 555 i potrzebuje kogoś do pomocy oczywiście za oplatą.
Napisano
Mój brachol jest elektronikiem , ale mysle ze lepiej i łatwiej byłoby ci kupic jakiegos rutusa. Juz przeciez robiłęs jakeis wykrywki i co z nimi?

pozdro -=OnyX=-
Napisano
Onyx na rutusa mnie narazie nie stac a tamte nistety się nie udały z powodu kilku moich błędów i dlatego szukam jakiegoś elektronika który by mi pomógł.Czy ten twój brat pomógł by ewentulanie w budowie.

pzdr
Sanshin
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie