Skocz do zawartości

Spotkanie w Towarzystwie Przyjaciól Sopotu

oksio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Byłem na tym poligonie. Nawet meteoryty" się znajdują, tylko jakieś aluminiowe i powyginane :) Na niektórych nawet zachowała się farba.

Oczywiscie piszę o kawałkach blach z nieudanych startów V2.
  • Odpowiedzi 294
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam Wszystkich
Dzwonił wlasnie do mi=nie Oksiński i prosil o wrzucenie postu....Wlasnie strażacy dogaszali jego chate, wiec zwraca sie o pomoc do Nas wsszystkich!!!
Ludzie!! Pomożecie??- Pomozemy (chyba?? ;))"
Trzeba sie zgrac i pomoc mu zrobic porzadek
Pozdrawiam
Heruss
PS. Zbszek mozesz na mnie liczć daj tylko cnk kied i gdzie.
Napisano
czesc
jakos nie wierze ale znajac ciebie Marcin, wydaje mi sie, ze raczej bys sobie z takich zeczy jaj nie robil...........
wiec jedyne co pozostaje to Co?, Gdzie?, Kiedy? ( moje mkozliwosci nie sa wielkie ale wszyscy napewno mozemy wiele!!! )
Pzdro
BIL
Napisano
Jak to mówi idol mojej 5 letniej kuzynki damy rade - tak damy rade":)
Oxsiu trzymaj sie i czekaj na odsiecz TPSowców:)

pozdro -=OnyX=-
Napisano
Hej
Nie robie sobie jaj, zreszta jak gadalismy przez telefon to co CI mowilem Bil. Co do szczegółów to sie zgadamy.
Dzieki za odzew Zbyszek bedzie musiak kupic z krate piwa ;)
Heruss
Napisano
witam

moze by tak zrobic spotkanie ,i wtedy by mozna by cos ustalic co do pomocy Oksiowi ...

pozdrawiam
Napisano
to było podpalenie straty są małe ale roboty durzo spaliły się drzwi od piwnicy i daszek nad wejściem zaczynam jutro o 13-tej od schodów i magazynu bo do czwartku mam tam mieć czysto .jesteście Wielcy pomoc się bardzo przyda!!!
w środe zaczynam o 8 i jadę do oporu.adres al niepodległości 787/8.
pamiętajcie o sobotnim wypadzie .
pozdrawiam !!!
oksio

Napisano
z ostatniej chwili dziś w Sopocie były dwa takie przypadki ! mam chyba troche szczęścia że mam jeszcze gdzie mieszkać bo straż jest blisko.
pozdr.
oksio
Napisano
Witam Wodzu :) jutro moge wpaść po 17 - niestety do tej mam szkołe :( a w środe niestety - wycieczka szkolna - intergracyjna... wiec jak jutro ok 17 bedzie jescze cos do roboty to sie stawie . Mam nadzieje ze nie masz bardzo duzych strat ....

Wodzu Jesteśmy Z Tobą!!!!!!
Pozdro -=OnyX=-
Napisano
witam. Oksiu czy potrzebne jakies narzedzia?? bede po pracy po18
Pzdr
Tomi
Napisano
czesc
wlasnie mialem zadac to samo pytanie: jak wyglada sprawa ze sprzetem ??? ( moge wykolowac jakies mlotki, łomy, pily... co potrzeba??? a jakas pala tez sie znajdzie na tego sk.........., ktoremu tak sie w glowie przewraca-szkoda tylko, ze niewiadomo kim jest :)
Ps. bede po pracy- 14:30 max 15:00 w srode ( jesli bedzie potrzeba ) ta sama pora
Pzdro
BIL
Napisano
no to panowie jutro wszystkie drogi prowadza pod jeden adres al niepodległości 787/8." oczywiscie TPSowcow
Pzdro
BIL
Napisano
Witam
Bede z rana na 90% w srode w ubiorze galowym" co by sie nie ubrudzic hehe.
Do zobaczyska
Heruss
PS.uprzeddziłem dzisiaj i wybadałem teren naszej sobotniej wyprawy, mam nadzieje ze zaden Kaszeb nas widelkami nie przeciagnie.
Napisano
witam.....
......i podziwiam to pospolite ruszenie ;)
dla tyych co niw znają adresu naszej stronki (zainteresowani chyba znają ;)) http://www.eksploracja.glt.pl/
pozdrowienia
Heruss
Napisano
witam.
No nie, dzwoniłem na domofon pod 8. Nie pomyslałem, a brama wydawała sie zamknięta. No trudno . Chyba że w czwartek bo dzis odpada- dłuzej pracuje.
Pzdr
Tomi
Napisano
Witam
W sobote 11.09 rano o 8.00 spotykamy sie na przystanku PKS w Tuchomku po prawej stronie patrzac w strone Żukowa.
W razie jakichś pytań moj tel. 504 079 557 lub gg 7113534
Z przstanku poprowadze dalej w pola, las " ;)
Pozdrowienia
Heruss w sensie Marcin ;)
PS. ja jade z Karwin mam 4 miejsca wolne jakby co.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie