mech Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Byłem na tym poligonie. Nawet meteoryty" się znajdują, tylko jakieś aluminiowe i powyginane :) Na niektórych nawet zachowała się farba. Oczywiscie piszę o kawałkach blach z nieudanych startów V2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Witam WszystkichDzwonił wlasnie do mi=nie Oksiński i prosil o wrzucenie postu....Wlasnie strażacy dogaszali jego chate, wiec zwraca sie o pomoc do Nas wsszystkich!!! Ludzie!! Pomożecie??- Pomozemy (chyba?? ;))"Trzeba sie zgrac i pomoc mu zrobic porzadek Pozdrawiam HerussPS. Zbszek mozesz na mnie liczć daj tylko cnk kied i gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Ja sie zgłaszam do pomocy.Napiszcie tylko kiedy możemy mu pomóc.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 czesc jakos nie wierze ale znajac ciebie Marcin, wydaje mi sie, ze raczej bys sobie z takich zeczy jaj nie robil...........wiec jedyne co pozostaje to Co?, Gdzie?, Kiedy? ( moje mkozliwosci nie sa wielkie ale wszyscy napewno mozemy wiele!!! ) PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Jak to mówi idol mojej 5 letniej kuzynki damy rade - tak damy rade":) Oxsiu trzymaj sie i czekaj na odsiecz TPSowców:)pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 HejNie robie sobie jaj, zreszta jak gadalismy przez telefon to co CI mowilem Bil. Co do szczegółów to sie zgadamy.Dzieki za odzew Zbyszek bedzie musiak kupic z krate piwa ;)Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 witamHeruss najpierw pisalem pozniej dzwonilem........PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 witammoze by tak zrobic spotkanie ,i wtedy by mozna by cos ustalic co do pomocy Oksiowi ...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi_tomi Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Wita.Serdecznie współczuje oksio. I jestem gotów do pomocy. Dajcie znak kiedy , gdzie. PzdrTomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi_tomi Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Sorki za mała litere ..OKSIU :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 To na kiedy pospolite ruszenie ?Dajcie znać .Marcin odezwij się na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 to było podpalenie straty są małe ale roboty durzo spaliły się drzwi od piwnicy i daszek nad wejściem zaczynam jutro o 13-tej od schodów i magazynu bo do czwartku mam tam mieć czysto .jesteście Wielcy pomoc się bardzo przyda!!! w środe zaczynam o 8 i jadę do oporu.adres al niepodległości 787/8.pamiętajcie o sobotnim wypadzie . pozdrawiam !!!oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 z ostatniej chwili dziś w Sopocie były dwa takie przypadki ! mam chyba troche szczęścia że mam jeszcze gdzie mieszkać bo straż jest blisko.pozdr.oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Witam Wodzu :) jutro moge wpaść po 17 - niestety do tej mam szkołe :( a w środe niestety - wycieczka szkolna - intergracyjna... wiec jak jutro ok 17 bedzie jescze cos do roboty to sie stawie . Mam nadzieje ze nie masz bardzo duzych strat ....Wodzu Jesteśmy Z Tobą!!!!!!Pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 witam. Oksiu czy potrzebne jakies narzedzia?? bede po pracy po18PzdrTomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 czescwlasnie mialem zadac to samo pytanie: jak wyglada sprawa ze sprzetem ??? ( moge wykolowac jakies mlotki, łomy, pily... co potrzeba??? a jakas pala tez sie znajdzie na tego sk.........., ktoremu tak sie w glowie przewraca-szkoda tylko, ze niewiadomo kim jest :) Ps. bede po pracy- 14:30 max 15:00 w srode ( jesli bedzie potrzeba ) ta sama poraPzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 no to panowie jutro wszystkie drogi prowadza pod jeden adres al niepodległości 787/8." oczywiscie TPSowcowPzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 WitamBede z rana na 90% w srode w ubiorze galowym" co by sie nie ubrudzic hehe.Do zobaczyska HerussPS.uprzeddziłem dzisiaj i wybadałem teren naszej sobotniej wyprawy, mam nadzieje ze zaden Kaszeb nas widelkami nie przeciagnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackP Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Jestem u Oksia po 16.00 środa jeżeli jeszcze będzie coś do zrobieniaJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Witam!Ja jutro kończę zajęcia przed druga godziną i w sopocie powieniem byc trocę po 14.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 witam...........i podziwiam to pospolite ruszenie ;)dla tyych co niw znają adresu naszej stronki (zainteresowani chyba znają ;)) http://www.eksploracja.glt.pl/pozdrowieniaHeruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi_tomi Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 witamByłem pod wskazanym adresem zaraz po robocie tj ok 19 i nikogo nie było , czy cos sie stało ??PzdrTomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 czesc Tomi a wchodziles przez brame na podworko ??? bylismy tam gdzies do 19:45PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi_tomi Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 witam.No nie, dzwoniłem na domofon pod 8. Nie pomyslałem, a brama wydawała sie zamknięta. No trudno . Chyba że w czwartek bo dzis odpada- dłuzej pracuje.PzdrTomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 WitamW sobote 11.09 rano o 8.00 spotykamy sie na przystanku PKS w Tuchomku po prawej stronie patrzac w strone Żukowa.W razie jakichś pytań moj tel. 504 079 557 lub gg 7113534Z przstanku poprowadze dalej w pola, las " ;)Pozdrowienia Heruss w sensie Marcin ;)PS. ja jade z Karwin mam 4 miejsca wolne jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.