Dunczyk Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 Mam serdeczne zapytanie do praktyków oporządzenia amerykańskiego, drugowojennego : w jaki sposób mocuje się ładownicę do pasa głównego? Zdaje się, że nie polega to na zwyczajnym wsunięciu pasa w szlufkę doszytą do tylnej ściany ładownicy? Naturalnie chodzi mi o tę parcianąPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 09:43 07-05-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 Tak jak piszesz szanowny Duńczyku wsuwa się z lewej strony i dodatkowo jak widać na załączonym obrazku koło napisu US na pasie jest nap, taki sam znajduje się na ładownicy, spinamy to do kupy by się nie przemieszczała. Choć wiadomo że w praktyce później bywało różnie z noszeniem owej ładownicy do colta :)Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 piękne bógzapłac za wyczerpujące info, wielcem kontent Kurcie Niezawodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 Cała przyjemność waść po mojej stronie wszak bynajmniej w takowy sposób mogę się przysłużyć za twą nieocenioną pomoc :)Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.