mateusz2411 Napisano 4 Maj 2012 Autor Napisano 4 Maj 2012 witam proszę o idrntyfikacje. wykopałem pare takich rzeczy w różnych miejscach... głównie w lasach gdzie były działnia II wś. przypomina trochę małe pudełko, tylko na co.... Z dołu widać bicia. Z w kółku na drugim jakby 4-listna koniczyna w kółku
Krychus Napisano 4 Maj 2012 Napisano 4 Maj 2012 Łódki, chyba od Mausera, jeśli wzrok mnie nie myli. Pozdrawiam, K.
mateusz2411 Napisano 4 Maj 2012 Autor Napisano 4 Maj 2012 witam proszę o idrntyfikacje. wykopałem pare takich rzeczy w różnych miejscach... głównie w lasach gdzie były działnia II wś. przypomina trochę małe pudełko, tylko na co.... Z dołu widać bicia. Z w kółku na drugim jakby 4-listna koniczyna w kółku
Pytanie
mateusz2411
witam proszę o idrntyfikacje. wykopałem pare takich rzeczy w różnych miejscach... głównie w lasach gdzie były działnia II wś. przypomina trochę małe pudełko, tylko na co.... Z dołu widać bicia. Z w kółku na drugim jakby 4-listna koniczyna w kółku
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.