Skocz do zawartości

spectra v3i

david78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! jestem nowym użytkownikiem spectry i niestety nie mogę sobie z nią poradzic ,wczesniej chodzilem z proxima to dwa inne swiaty ,szukam kogos kto chodzi na tym sprzecie z wroclawia lub okolic i mialby ochote pomuc z ustawieniami tel.536259189 Dawid .
Napisano
Nie mam V3i tylko VX3, ale co mogę powiedzieć to weź jakieś różne cele , zakop je i eksperymentuj z ustawieniami, jako programy wyjściowe weź programy fabryczne, drugie rozwiązanie znajdź gotowe programy w necie głównie na stronach w USA i tylko cierpliwość:) bo to jeden z najlepszych sprzętów na rynku, dużo ludzi miało już V3i i nie poradziło sobie głownie z lenistwa.
Napisano
kolego K-szela a czy jest mozliwe spotkac sie razem i poszperac w terenie ,napewno bylbym bogatszy o twoje doswiadczenia z tym sprzetem
Napisano
Mieszkam w Brzegu tak więc nie daleko Wrocka, można się umówić na jakieś kopanko, teraz mam trochę mało czasu , ale zawsze służę pomocą, jak coś pisz na priv szela2@op.pl zawsze pomogę.
Napisano
tu masz kilka programów http://forums.whiteselectronics.com/showthread.php?45967-V3i_%284%29-Fox-s-V3i-Programs , próbuj chodzić też na jednej częstotliwości, ale i na też na trzech, wszystko zależy od warunków, możesz zmniejszyć też trochę RX gain i jeżeli będzie trzeba to all metal i discriminaton sensivity ( także zależy to od warunków, jak się nie wzbudza za bardzo to nie trzeba nic zmniejszać ) Pozdrawiam i powodzenia w ujarzmianiu maszynki...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie