basin Napisano 28 Kwiecie艅 2012 Autor Napisano 28 Kwiecie艅 2012 posiadam pier艣cionek" z tak膮 monet膮 jak na zdj臋ciu.niestety nie wiem czy to moneta, jak膮 ma warto艣膰 i czy w og贸le jest co艣 wartapier艣cionek (obudowa monety) jest ze z艂ota pr贸by 585 nic nie mog臋 znale藕膰 na ten temat w interneciemoneta wygl膮da na z艂ot膮 pozdrawiam i prosz臋 o pomoc w uzyskaniu informacjiinformacje z monety:1717-1780 maria-theresia imperatr ix rom 1963
basin Napisano 29 Kwiecie艅 2012 Autor Napisano 29 Kwiecie艅 2012 lichy aparat, na 偶ywo wygl膮da to du偶o lepiej poza tym jestem ciekaw pr贸by monety bo znalaz艂em gdzie艣 w necie ze pr贸ba mo偶e wynosi膰 750, ale pewno艣ci nie mam wi臋c nie wiem czy rozbiera膰 czy nie.
lex Napisano 30 Kwiecie艅 2012 Napisano 30 Kwiecie艅 2012 nie poda艂e艣 wymiar贸w co nie u艂atwia sprawy , ale jest to z艂otymedal Marii Teresy - Austria- prawdopodobnie o pr贸bie z艂ota 986 wadze 3,6g i 艣rednicy 20mm spr贸buj zrobi膰 zdj臋cie drugiej strony i podaj wymiary b臋dzie 艂atwiej .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat zosta艂 przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zosta艂o zablokowane.