Mr.Vegas Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Napisano 26 Kwiecień 2012 Witam. Czy ta 90" w kwadracie oznacza że jest to wyrób srebrny ? Jeśli ktoś ma jakieś wiadomości na tematy tych bić proszę o info. Chodzi mi głównie o to czy są to srebrne sztućce. Pozdrawiam
Mr.Vegas Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Napisano 26 Kwiecień 2012 Witam. Czy ta 90" w kwadracie oznacza że jest to wyrób srebrny ? Jeśli ktoś ma jakieś wiadomości na tematy tych bić proszę o info. Chodzi mi głównie o to czy są to srebrne sztućce. Pozdrawiam
euro_sabre Napisano 26 Kwiecień 2012 Napisano 26 Kwiecień 2012 90 - to podobno, podana w mikronach, grubość powłoki posrebrzenia...były też setki...srebrne nie są na 100%...
Mr.Vegas Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Napisano 26 Kwiecień 2012 Dzięki wielkie za info. Pozdrawiam
Mr.Vegas Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Napisano 26 Kwiecień 2012 Jeszcze jedno. Mam jeszcze taki nóż, czy napis WELLO SILBER po środku jest słoń oznacza że to srebro ?
Krychus Napisano 28 Kwiecień 2012 Napisano 28 Kwiecień 2012 czy napis WELLO SILBER po środku jest słoń oznacza że to srebro ?Srebrzona, czyste srebro to nie jest. Metalem głównym" jest zapewne stop podobny do mosiądzu.Pozdrawiam, K.
Pytanie
Mr.Vegas
Witam. Czy ta 90" w kwadracie oznacza że jest to wyrób srebrny ? Jeśli ktoś ma jakieś wiadomości na tematy tych bić proszę o info. Chodzi mi głównie o to czy są to srebrne sztućce. Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.