Nazir Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Witam! Możecie mi podać linki lub adresy gdzie mogę kupić dobrej jakości kopie niemieckiego hełmu M35,40 lub 42.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 na pewnym znanym portalu aukcyjnym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazir Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Tak ogladałem tam ale niektóre są kiepsko wykonane i myślałem, że macie jeszcze jakieś inne namiary niż znany portal aukcyjny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 http://www.historical-uniforms.com/hemy/c/47 Nie wiem jak z jakością tych hełmów ale sa reprodukcje do kupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazir Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Dzięki za pomoc!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kres Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 dobre kopie posiada w swojej ofercie także sklep Spearhead Militaria, są zarówno na swojej stronie jak i na ebayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.