pytlus555 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Witam:)Proszę o identyfikacje tej oto części.Wyszła na stanowiskach Radzieckich. średnica koła zębatego 90mm, druga część ma średnicę 124mm i jest osadzona na łożysku a górny trzpień jest aluminiowy.Myślę że jest to element jakiegoś działa.
chudy.onyx Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Na pewno jest to element przekładni ślimakowej.
pytlus555 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Wydaje mi sie że jest to element od ustawiania kąta ostrzału lub celownika jakiegoś działa. Sądząc po wykopie może ruska muchobijka lub coś w podobie bo dół nie za szeroki a stanowiska walk o przyczółek Warecko-Magnuszewski
pytlus555 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Witam:)Proszę o identyfikacje tej oto części.Wyszła na stanowiskach Radzieckich. średnica koła zębatego 90mm, druga część ma średnicę 124mm i jest osadzona na łożysku a górny trzpień jest aluminiowy.Myślę że jest to element jakiegoś działa.
Question
pytlus555
Witam:)Proszę o identyfikacje tej oto części.Wyszła na stanowiskach Radzieckich. średnica koła zębatego 90mm, druga część ma średnicę 124mm i jest osadzona na łożysku a górny trzpień jest aluminiowy.Myślę że jest to element jakiegoś działa.
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.