herr kurzo Napisano 18 Kwiecień 2012 Autor Napisano 18 Kwiecień 2012 Witam chciałbym kupić wykrywacz rutus ale nie bardzo wiem który model byłby najlepszy,chodzi mi głównie o to aby wykrywacz był w miarę prosty w obsłudze ale też żeby zaskakiwał głebokościami.Głównie nastawiony jestem na militarkę ale na kolorek też bym chciał od czasu do czasu polatać.Pozdrawiam i czekam na rady.
Krychus Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 ,chodzi mi głównie o to aby wykrywacz był w miarę prosty w obsłudze ale też żeby zaskakiwał głebokościami Każdy Rutus, wg uznania jest prosty lub nie. Po menu szybko się porusza, wszystko to wygląda w postaci wchodzenia z okienka w okienko". Proszę sobie obejrzeć na youtube film pt. Rutus argo - klawiszologia i budowa menu" (czy coś w tym stylu). Zasięgami zaskakuje każdy model, tylko zależy na co.Głównie nastawiony jestem na militarkę ale na kolorek też bym chciał od czasu do czasu polatać.No to argo lub proxima. Optima typowo na drobnicę i cieniutkie sreberka bez typowego statyka all metal, czyli raczej odpada. Pozdrawiam, K.
sza.man Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 Już kilka razy spotkałem się z opinią doświadczonych poszukiwaczy, którzy twierdzą, że spośród rutusów, najlepsza na militarkę była ultra.Ile w tym prawdy nie wiem.Wiem natomiast, że warto rozważyć inne marki, a przed podjęciem decyzji bezwzględnie osobiście i naocznie przekonać się o zaletach i wadach danego modelu.Na tym forum 9 na 10 postów pisanych jest przez zakamuflowanych producentów/sprzedawców.Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.