gersemi Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=A1TvS92XY50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2012 takiego giganta to ja jeszcze nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Mi to na jakąś ścieme wygląda:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 No mi też pachnie fejkiem ten filmik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 jasne że pic,na kolarskim rowerze zawodnik jadący za busem mógłby i pocisnąć setką, ale o wyprzedzaniu nie może być mowy,gościu jak dobrze widzę śmiga na crosowym rowerku, więc dla mnie ściema,ale filmik pocieszny:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Pocieszny :)1:30 - Kurna sleż z teho kolla :D Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.