Paweles1984 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Witam, wiem że pewnie powielam temat ale przymierzam się do kupna jednego lub drugiego. Który lepszy do kolorowej drobnicy. Jak z dyskryminacją i zasięgiem. Proszę o opinie użytkowników.
Nephilimer Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ace kosztuje mniej więcej połowę ceny Proximy, więc odpowiedz sobie na to pytanie sam.
taboon Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Proxima jest bardziej uniwersalna i bardziej skomplikowana. ACE jest prostszy w obsłudze i pewnie płytszy i tańszy sporo :-) ale też pozwala zdobyć ciekawe doświadczenia i sukcesy..
Paweles1984 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Przesiadam się bounty huntera :) Więc każdy powyżej 600zł będzie o niebo lepszy.
pawelus123 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Proxima nie jest skomplikowana, ma więcej funkcji ale to nie czarna magia. Jak ma być na drobnicę kolorową i lepszy od tego co masz to może coś innego jeszcze weź pod uwagę. Ace ok ale nie powala na kolana a proxima, myślę że lepsza ale bardziej uniwersalna.
saperfts Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 zalezy jak stoisz z kasa. jak masz spory zasób bierz proxe , jak nieco mniej bierz kanarka
dziarson Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 właśie wczoraj kupiłem proxe 5.0 a przed, chodziłem z prostym midasem proxa jest prosta w obsłudze zasięg spory i trochę ma ustawień dzisiaj się troszkę pobawiłem i jest lepiej niż myślałem ogólnie ładnie się jej słucha...
Paweles1984 Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 Poczytałem trochę tu i tam na temat tych sprzętów i wolę dołożyć jednak trochę kasy i mieć coś porządnego. Proxima wygrywa. Pozdrawiam
piowo2007 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Proxima to bardzo dobry sprzęt jak na swoją cenę. Jest trochę zabawy z ustawieniami. No i podstawa to osłuch... Mimo, że posiada wyświetlacz, to poszukiwań nie należy opierać głównie na tym gadżecie. Pomaga on oczywiście w identyfikacji czyściutkich sygnałów. Te podejrzane i często bardzo ciekawe to na słuch... Zresztą jak w większości detektorów w tym przedziale cenowym.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.