Skocz do zawartości

Rutus proxima v5.0 czy ACE 250

Paweles1984

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, wiem że pewnie powielam temat ale przymierzam się do kupna jednego lub drugiego. Który lepszy do kolorowej drobnicy. Jak z dyskryminacją i zasięgiem. Proszę o opinie użytkowników.
Napisano
Proxima jest bardziej uniwersalna i bardziej skomplikowana. ACE jest prostszy w obsłudze i pewnie płytszy i tańszy sporo :-) ale też pozwala zdobyć ciekawe doświadczenia i sukcesy..
Napisano
Proxima nie jest skomplikowana, ma więcej funkcji ale to nie czarna magia. Jak ma być na drobnicę kolorową i lepszy od tego co masz to może coś innego jeszcze weź pod uwagę. Ace ok ale nie powala na kolana a proxima, myślę że lepsza ale bardziej uniwersalna.
Napisano
właśie wczoraj kupiłem proxe 5.0 a przed, chodziłem z prostym midasem proxa jest prosta w obsłudze zasięg spory i trochę ma ustawień dzisiaj się troszkę pobawiłem i jest lepiej niż myślałem ogólnie ładnie się jej słucha...
Napisano
Proxima to bardzo dobry sprzęt jak na swoją cenę. Jest trochę zabawy z ustawieniami. No i podstawa to osłuch... Mimo, że posiada wyświetlacz, to poszukiwań nie należy opierać głównie na tym gadżecie. Pomaga on oczywiście w identyfikacji czyściutkich sygnałów. Te podejrzane i często bardzo ciekawe to na słuch... Zresztą jak w większości detektorów w tym przedziale cenowym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie