Paweles1984 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam, wiem że pewnie powielam temat ale przymierzam się do kupna jednego lub drugiego. Który lepszy do kolorowej drobnicy. Jak z dyskryminacją i zasięgiem. Proszę o opinie użytkowników.
Nephilimer Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Ace kosztuje mniej więcej połowę ceny Proximy, więc odpowiedz sobie na to pytanie sam.
taboon Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Proxima jest bardziej uniwersalna i bardziej skomplikowana. ACE jest prostszy w obsłudze i pewnie płytszy i tańszy sporo :-) ale też pozwala zdobyć ciekawe doświadczenia i sukcesy..
Krychus Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Ja i tak jestem za Proximą... Pozdrawiam, K.
Paweles1984 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Napisano 2 Kwiecień 2012 Przesiadam się bounty huntera :) Więc każdy powyżej 600zł będzie o niebo lepszy.
pawelus123 Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Proxima nie jest skomplikowana, ma więcej funkcji ale to nie czarna magia. Jak ma być na drobnicę kolorową i lepszy od tego co masz to może coś innego jeszcze weź pod uwagę. Ace ok ale nie powala na kolana a proxima, myślę że lepsza ale bardziej uniwersalna.
saperfts Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 zalezy jak stoisz z kasa. jak masz spory zasób bierz proxe , jak nieco mniej bierz kanarka
dziarson Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 właśie wczoraj kupiłem proxe 5.0 a przed, chodziłem z prostym midasem proxa jest prosta w obsłudze zasięg spory i trochę ma ustawień dzisiaj się troszkę pobawiłem i jest lepiej niż myślałem ogólnie ładnie się jej słucha...
Paweles1984 Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Napisano 4 Kwiecień 2012 Poczytałem trochę tu i tam na temat tych sprzętów i wolę dołożyć jednak trochę kasy i mieć coś porządnego. Proxima wygrywa. Pozdrawiam
piowo2007 Napisano 9 Kwiecień 2012 Napisano 9 Kwiecień 2012 Proxima to bardzo dobry sprzęt jak na swoją cenę. Jest trochę zabawy z ustawieniami. No i podstawa to osłuch... Mimo, że posiada wyświetlacz, to poszukiwań nie należy opierać głównie na tym gadżecie. Pomaga on oczywiście w identyfikacji czyściutkich sygnałów. Te podejrzane i często bardzo ciekawe to na słuch... Zresztą jak w większości detektorów w tym przedziale cenowym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.