FestungGlogau Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Nie jestem pewien czy mogę to tutaj zamieścić ale jak by nie patrzeć jest o kopaniu w FestungGlogauLink do postu http://odkrywca.pl/mud-men-odcinek-specjalny-polska,702343.html#702343Mam Nadzieje ze się wam spodobają poszukiwania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam519810 Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Co do miejsca to nie wiem czy dobre ale temat dobry. Własnie nie mogę się doczekać tego odcinka i napewno obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWalacik Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Oglądałem już pierwszy odcinek i nawet fajnie wyszedł,ale jak pisze kolega powyżej nie jestem przekonany czy było to najlepsze miejsce na poszukiwania za pomocą wykrywacz metali.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 poszki szukać tam gdzie największy syf ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2012 To prawda :) ale tylko tam dostaliśmy zezwolenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MłodyPolska Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Może ktoś ma i wrzuci odcinek na youtube? Niestety nie było mi dane obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 fajna ta skorupa 88 co znalezli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablooos Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Ja widzialem ten odcinek i fajne ze zainteresowali sie Polska , chociaz dla nich to i tak dziki kraj ! A czy beda kolejne odcinki z Polski ? Pozdrawiam P.S. Jak ich Kolego poznales ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 trzeba się było mocniej starać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Radość z lotki niemiłosierna ;) Po znalezieniu niewypału : Może go dla Nas wysadzić?"Panowie raczej nastawieni na dobrą zabawę niż pasjonaci- tak wywnioskowałem, ale program jak najbardziej ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 dobra zabawa-to ognisko w malakoffie i pociski w środku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 mieszko_1vp Ty jak zwykle perwersyjny ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Nastawieni na dobrą zabawę? - tak, ale to nastawienie wynika z tego że chcą nakręcić oglądalność. Wygłupy zawsze sie przydają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 bo słabo coś te poszukiwania.dziś wróciła moja piszczałka z naprawy-więc jadę kopać dna od łusek i lotki od ogórków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korba1 Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 wódy było im dac a nie tylko piwem się skaleczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.